tiistaina, marraskuuta 28, 2006

Kravatti tiukalla

TPS:n taloudellinen tila pääsi SanomaWSOY-viestintäkonsernin julkaisumyllyyn, eri tuuteista samaa sanomaa peräkkäisinä päivinä. Sunnuntai-iltana Nelosen urheilu-uutiset aloittivat tarinan kertomisen. Maanantaina Ilta-Sanomat kertoi saman kuin Nelonen. Tänään IS Veikkaaja kertoo loput. En ole täyttä tarinaa ehtinyt vielä lukea, mutta ilmeisesti tällä kertaa TPS on framilla ihan omin avuin ts savijalat huojuvat uhkaavasti.

Mikään järisyttävä uutinen em ei ole. Tiedossa on ollut jo pitkään, että TPS HC tekee turskaa. Ei tarvitse olla talousfakiiri ymmärtääkseen, että tilanne on vakava. Pelkästään pienillä tiedonmurusilla on tilanteen voinut päätellä. Seurahan ei ole asiasta juuri mitään sanonut (neuvostoliittomainen tiedotuspolitiikka ei ole yllätys kenellekään) .

Pakko on toistaa edellisen toimitusjohtajan legendaarinen lausunto TÄMÄN vuoden tammikuulta:

- TPS:n taloudellinen tilanne on vakaa. Talous on nyt kymmenen kertaa paremmassa kunnossa kuin minun aloittaessani, Narvanmaa muistuttaa. TS 24.1.2006

Parin viikon takaista Ivan Humlin myyntiä nykyinen toimitusjohtaja kommentoi:

- Meillä ei ollut taloudellista pakkoa tähän siirtoon. Tämä kuitenkin antaa budjettiin liikkumavaraa. TS 15.11.2006


En usko TPS:n konkurssiin menevän tai katoavan jääkiekkokartalta. Uskon pelastuksen löytyvän, kunhan tarpeeksi syvällä käydään. Sukelluksen syvyyden määrittelee TPS ihan itse.

Ei kommentteja: