tiistaina, marraskuuta 14, 2006

Lukkoa vastaan

TPS lähtee tutuilla hyökkäysketjuilla Lukko-otteluun:

Vahalahti – Ulmer – McDonnell
Nurminen – Huml – Mäkinen
Yli-Torkko – Rautee – Sykkö
Suominen – Makkonen – Alatalo
13. hyökkääjä Ramstedt – 14. hyökkääjä Pulliainen

Vakiomiehistä vain Aho puuttuu, nilkka vaivaa vieläkin. Sykkö on Ahon tilalla. Ketjut ovat mitä ovat. Tulosta pitäisi teoriassa tulla.

Illan pakkiparit:

Berg – Kiprusoff
Sicak – Jokinen
Backman – Saarinen

Kuudella puolustajalla jatketaan. Pukka on poissa, koska Saarinen on kunnossa. Junioreista ei yksikään päässyt mukaan, paitsi luukkua avaamaan on nostettu Jesse Kosonen. Hurme tietenkin pelaa.

Mitä tästä nyt sanoisi. Kotivoitto, nihkeä sellainen on tulossa. Paitsi jos (lähi)historia toistaa itseään ja TPS perseilee itsensä pudotuspelikarsintojen alaviivan tuntumaan.

Itse asiassa TPS on jo aloittanut alamäen, jos uskomme YLE Urheilua:

- Moni ruotsalainen seura on osoittanut kiinnostuksensa, mutta mustaa valkoisella ei ole, Sutela totesi.

Niinpä. Jos Huml ei olisi myynnissä, niin kai toimitusjohtaja voisi kiistää tiedot. Nyt kiistetään vain siirto Moraan. Siirtoa ollaan siis tekemässä. Toiseen suuntaan liikkuu raha tai ainakin palkanmaksuvelvollisuus päättyy. Keskinkertaisessa Seurassa.

Seuran kassassa taitaa olla vain pölyä ja hanskat lyödään hallitusti tiskiin, kun alkukaudella ei ole maksavia asiakkaita tarpeeksi hallilla käynyt. Tai jotain. En tiedä, mutta nyt korpeaa syvästi. TPS muistuttaa entistä enemmän Ferrarin väreissä olevaa Minardia.

Ei kommentteja: