keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Harjoituksissa väki lisääntyy

TPS tiedotti tänään otsikolla "Uusia miehiä harjoitusvahvuudessa". Maajoukkuetauolla joukkueen harjoituksissa on mukana a-junioreita ja Tuomas Nikoskelainen Kajaanin Hokista hieman epäselvällä näyttöreissulla.

Nikoskelaisen pelipaikassa on kaksi ehtoa. Ensimmäinen on pelipaikan ansaitseminen. Toinen on peliluvan saaminen Hokilta, joka käytännössä tarkoittaa korvaavaa pelaajaa ja ehkä rahallista korvausta Hokille. Korvaavia pelaajia voisivat olla Tomi Sykkö tai Tuukka Pulliainen. Esim Teemu Ramstedtia en antaisi vaihtoon. Minusta on tarpeeksi vaihtelua nuorelle pojalle yhteen vuoteen, kun Helsingistä Turkuun. Siirto Kajaaniin olisi vinoilua itsenäistyvälle pojalle. Tai sitten hän ottaisi Kajaanin haltuun. Siis Sykkö lähtisi, jos minä saisin valita. Sykkö on nähty. Pulliainen on keskushyökkääjä ja vakiokeskushyökkääjistä Huml ja Rautee ovat jonkinlaisten vammojen kanssa pelanneet tällä kaudella. Viidelle keskushyökkääjälle on aivan varmasti tarvetta. Olisi tarvetta, vaikka mitään loukkaantumisongelmia ei olisi juuri nyt.

Nikoskelainen toisi maalintekovoimaa, jos hän pelipaikan saisi. Huml ja Nurmisen vierellä on tilaa. Aika hyvä tuuri olisi Tepsillä, jos tässä olisi ratkaisu. A-junioreista haetaan varmaan ennen kaikkea puolustajaa "ylös". Henrik Maunula todennäköisesti lähimpänä pelipaikkaa on. Jo sen takia, että on pelannut hyvin junioreissa ja puolustajia on tällä hetkellä kuusi kappaletta (lainamies Pukka on hävinnyt joukkueesta, hyvä niin). Loput juniorit katsastavat miesten vauhtia ja yrittävät nokittaa liigapelaajia.

Ei kommentteja: