torstaina, helmikuuta 15, 2007

Pisteautomaatti

Ennakkosuosikki voitti. Esitys ei ollut ylivertainen. Paitsi. Viitsiikö tätä edes mainita? Toistohuumoria parhaimmillaan. No totta kai voi. Jani Hurmeen peli oli jälleen kerran loistavaa. Jortsun sanoin:

- Kyllä "Jamppa" on tässä joukkueessa vastannut siihen huutoon, mitä minä haluan.

Vastustajan valmentaja sanoi maagiseksi maalivahtipeliksi. Lämmittää mukavasti. Onneksi paikoista tehtiin maalit, muuten olisi ollut ankea ilta. SaiPan ainoassa maalissa Hurme otti kaksi vetoa kiinni ja kolmas meni sisään. Ei voi kehua alivoimanelikkoa, kolme laukausta parhaalta sektorilta perä jälkeen.

Kakkosketju ei toiminut, vaikka Kaitsu pari tekikin. Nurmisen ensimmäinen oli nätti yksilösuoritus. Hyökkäyssinisellä kiekonryöstö, yksin maalivahtia vastaan, harhautus ja ennen punavalo olisi palanut. Nyt tuli vain maali. Ulmerin ensimmäinen maali oli hienon kuvion tuotos, tosin taisi tulla vähän tuurilla niin avoin tilanne, kun sitä ennen oli 5-3 ylivoimaa säädetty. Mutta nätti oli maali silti.

Kent McDonnell jatkoi kapteenina. Alatalo istui kaksi erää viltissä ja kolmannessa pelasi viisi vaihtoa. Otti Ramstedtin paikan nelosesta. Lehtinen kellotti muuten ykkösparissa miehekkäät 22 minuuttia, toiseksi eniten tepsiläisistä. Ykköspaikalla tietenkin Berg (24,32).

SaiPa oli Tepsin pisteautomaatti tällä kaudella. Neljä ottelua, kaikista kolmen pisteet voitot Tepsille. Merkittävä parannus viime kaudesta, jolloin SaiPa päätti pudotuspelikarsinnassa Tepsin kauden. Vieläkin tulee pahat vapinat viime keväästä.

Kolme pistettä Tepsille ja hups sarjataulukossa ollaan sijalla viisi. Lauantaina jatkuu kotona samalla kaavalla...

Ei kommentteja: