torstaina, helmikuuta 22, 2007

TPS-Lukko

Illan ottelun voittajalla on mahdollisuudet päästä kuuden parhaan joukkoon. Häviäjällä on matemaattiset mahdollisuudet, käytännössä pudotuspelikarsinta on oikea osoite. Pudotuspelikarsinta, josta ei minun mielipiteen mukaan voi nousta neljän parhaan joukkoon. Viime kaudella TPS pääsi armosta pudotuspelikarsintaan, kun Jokerit olivat vielä huonompia. Nyt tuskin Lukko, HIFK tai Blues onnistuu kompuroimaan eli Tepsin pitää ihan omalla voitollisella pelillä päästä kuuden sakkiin.

Sarjatilanne, kun kuusi ottelua on jäljellä runkosarjaa:

5. 82 p – 50 ott – Blues
6. 81 p – 50 ott – HIFK
iso raja
7. 77 p – 50 ott – TPS
8. 77 p – 50 ott – Lukko

Voisi väittää kauden toistaiseksi tärkeimmän pelin olevan tänään. Että olisi niin kuin aika tärkeä voittaa tämä peli, tai jotain.

TPS on kerännyt viidestä viimeisestä ottelusta kolme pistettä. Kuuden viimeisen ottelun kuntopuntarissa TPS on sijalla 11 ja Lukko sijalla 3. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat olleet Lukon voittoja. Edellinen peli oli, joka muuten pelattiin Turussa, oli myös todella tärkeä ja meni Tepsiltä täysin hanuriin. Joten on ilmiselvää, että TPS on vedonlyöntitoimistojen suosikki tänään. Häh? Kyllä. Lukon voitosta saa 2,80-3,20 kertaisesti rahat takaisin, jos pelaa kotimaan tai lähisaaren lafkojen kautta. Ei voi ymmärtää taaskaan vedonlyöntifirmojen juonia. Minä kun epäilen ja pelkään Tepsin sössimislinjan jatkumista. Ei kestä painetta TPS 06-07. Osoittakaa minun olevan väärässä!


- Nyt ei ole vara antaa yhtään eteen.

Sanoi Jortsu lehdessä illan ottelusta. Toivottavasti pelaajat ovat tietoisia tästä kylmästä tosiasiasta.

Ei kommentteja: