lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Tuskien taival

Kyllä~hän TPS häsläsi. Asennevammaisista, hyvää päivää!

Ensimmäisen erän jälkeen Tepsillä oli kohtuullinen 0-2 johtoasema. Toisessa erässä KalPa tulee tasoihin. Kolmannen erän lopussa TPS teki hillopulla-maalin. Videotarkistuksen kautta. Lopputulos 2-3. Kolme pistettä Turkuun. Kiitos pisteistä, tyyli oli radion perusteella räkäkonttaus. Prkl, sarjajumbo nöyryyttää:

KalPan maalivahdeilla oli yhteensä 20 torjuntaa. Kokematon kakkosveska pelasi melkein koko toisen erän, kun ykkösveskan patjaa korjattiin. Erähän meni Tepsille, eiku... Jani Hurmeella oli 22 torjuntaa. Liigan huonoin alivoimajoukkue pelaa alivoimalla 8 minuuttia eikä päästä maaleja.