tiistaina, helmikuuta 20, 2007

Telkkarissa asti

Lauantain peli ketuttaa edelleen. Tänään asetelma on toisinpäin. TPS on altavastaaja, Kärpät on ennakkosuosikki. Tepsin voitosta saisi 4,15-kertaisesti rahat takaisin… Ehkä tänään ei lähdetä kansitakki auki, vähän naureskellen peliin. Tosin tässä olisi saumat valtakunnalliseen tv-nöyryytykseen.

Valmennusjohto on laittanut ketjuloton pyörimään lauantaina munattoman esityksen jälkeen:

Vahalahti – Ulmer – McDonnell
Barrett – Sykkö – Nurminen
Yli-Torkko – Rautee – Alatalo
Ramstedt – Makkonen – Mäkinen
13. hyökkääjä Pulliainen

Pakit ovat samassa järjestyksessä kuin lauantainakin. Matti Aho on loukkaantunut. Kärpillä ei muuten ole loukkaantuneita. Kärpät on SM-liigan kovin joukkue paperilla ja näköjään sarjataulukossakin. No mutta Syköllä ainakin riittää haastetta, kun saa Michal Brosia vastaan aloituksissa vääntää.

Jotenkin tuntuu siltä, ettei Tepsin kakkosketju tänäänkään toimi. Nurminen-Barrett ei ole tutkapari ja keskushyökkääjää ei miehille löydy. Sykkö on pirteä ja yritteliäs, mutta laitahyökkääjän taitovaje on ja pysyy. Ehkä Barrettia pitäisi peluuttaa keskellä? Laidoille Nurminen ja Ramstedt/Alatalo/Sykkö/Mäkinen/Laine/Kaskinen/Jortikka/kiuas/minä/isosisko. Tämä ei ole turhautumista, ainoastaan pientä ihmetystä, kuinka isolla (SM-liigassa) pelaajabudjetilla saadaan yksi toimiva hyökkäävän roolin ketju.

Alatalo saa Ahon paikan, joka vähän muuttaa kolmosen ärsyttävyyskerrointa, alaspäin ja lisäksi ketjusta tulee hitaampi. Makkonen miettii syntyjä syviä nelosen keskellä. Epätasaisilla suorituksilla ei saa säännöllisesti peliaikaa ylemmistä ketjuista, vaikka keskushyökkääjistä on pula. Päivän mietelause on: kahdella laatukeskushyökkääjällä ei SM-liigassa pärjää. Nyt alkaa kuupassa keittää, joten katsellaan illemmalla miten käy. Takaa olisi hyvä tulla… nim. kokemusta on!




Muokkaus:
Jaahas. Näyttää blogin sivupalkki karanneen alas, kun IE:llä katselee. Miksi? Muutoksia en ole tehnyt. Täytyy tutkia, jahka aikaa on.

Ei kommentteja: