torstaina, helmikuuta 01, 2007

Tappion paikka

Ei ollut Tepsistä tänään mihinkään. Nolla tehtyä maalia on vähän kuin tulpattomalla mopolla ajelu. Polkea saa, maisema ei vaihdu. 3-0 on silloin taululla vieraspelissä.

Ennakkosuosikki piti pintansa. Ja kuten arvasin (=tiesin, heh) Tappara teki nätin, no prkl, hienon maalin. 1-0 oli Urheiluruudusta nähtynä komea. Auran Aaltojen selostuksesta sai hieman toisen käsityksen, joku räkämaali mukamas. 35 minuuttia jaksoin selostusta kuunnella, jonka jälkeen piti lähteä ulos rauhoittumaan.

Mielenkiinnolla odotan Tepsin kahden joukkuerangaistuksen selitystä. Mitä Jortikka (no kuka muu?) on Tom ”en vaan osaa” Laaksoselle huutanut? Ensin 46 minuutin kohdalla ja toistamiseen 56 minuutin kohdalla. No tunnetta peliin!

Parempi voitti, perimmäiset syyt löytyvät edellisestä postauksesta.

Illan Urheiluruutu oli eräs kaikkien aikojen surkeimmista Tepsin kannalta. Ensin kerrotaan pitkään jatkuneesta taloudellisesta syväkyykystä. Perään selkeä tappiopeli... Turpaan tulee kaukalossa ja ulkopuolella.

Kerholle turpaan lauantaina. Ylöspäin, eihän tässä muuta voi tehdä. Ystäväni neuvon mukaisesti. Ensiksi 20 kilometrin lenkki ja sitten hakataan patjaa niin kauan kunnes jompi kumpi itkee. Suosittelen Tepsillekin. Lauantain matsin jälkeen voi nollata muilla keinoilla.