lauantaina, maaliskuuta 01, 2008

Suuri altavastaaja

Kengät on kiillotettu, paita silitetty, matsiliput taskussa, junalippu odottaa asemalla, mieli on korkealla ja päivän tuoksuna Paco Rabannen Black XS. Raikasta, sitruunaista. Toivottavasti naama ei ole hapan illalla.

SaiPa-TPS –ottelusta en osaa sanoa oikein mitään. Olen täpinöissä ja odotan vierasvoittoa. Järkisyitä vierasvoittoon en keksi, koska niitä ei taida olla. Tunnesyitä löytyy enemmän ja tunteella mennään tappiin asti tänään.

Kokoonpanosta ei ole vielä tietoa. Minä laittaisin Allun maaliin ja torstain ketjut. Alasella on viimeinen tilaisuus pelastaa nahkansa minun kirjoissa. Puhumattakaan Hantan pelikirjasta, joka on kuulemma teoriassa maan johtava, mutta käytännössä jotain ihan muuta.

Kisapuisto on kuulemma loppuunmyyty tai lähellä sitä. Tunnelman pitäisi olla katossa ja altavastaajalla on mahtava paikka ottaa kolme sarjapistettä. Urheilujuhlan tuntua on ainakin minun päässä. Ravistan hihasta maata tärisyttävän lopputuleman: kumpi joukkueista pystyy rennompaan suoritukseen voittaa. Plus maalivahtipeli!

Lupaan huutaa ”Munaa!”, jos sitä ei näy.

1,85 – 4,20 – 2,80


Munaa!

1 kommentti:

Jari Nikkola kirjoitti...

Vahvikkeeksi ristiretkelle vetyjä ja atomeja. Niitä myydään humpan pääkaupungissa joka grillikojussa. Kyllä, LPR on kylä jossa järjestettiin Humppafestivaaleja 70-luvulla, julkisina kasvoina Lauantaitanssien Heikki Hietamies, kukapa muukaan.

Voisit myös raportoida vieläkö paikallisissa matkamuistoliikkeissä myydään karjalanpiirakan muotoisia vyölaukkuja? Itärajalla fashion codekin on jotain muuta.