lauantaina, lokakuuta 25, 2008

Löysässä edelleen

Jaahas, eilen on palaveerattu:

- Virtaa ei ole erotettu, ei ainakaan tämän tiedon perusteella. Eilinen oli normaali hallituksemme kokous, jossa toki olimme huolestuneita nykyisestä tilanteestamme. Seppo Sutela

Aha. Hannu Virta on edelleen päävalmentaja (löysässä hirressä ei muuten palkanmaksu lopu, jos hakee positiivisia asioita - yksilön kannalta), mutta ken tietää kuinka kauan. Toimitusjohtaja sysää vastuun hallituksen puheenjohtajalle, jota ei tietenkään tavoitettu.

Tietenkin on tylyä ja tyhmää kaataa koko häviämisen kulttuuria Hannu Virran niskaan, mutta jotain tarvitsee tehdä. Samalla kengällä voisi potkia muitakin. Vai pitäisikö silloin potkia omaan takapuoleen?

Ihan sama. TPS on liigajumbo, saatana. Hantta on yksi kokki nykyisessä sopassa, mutta muitakin kokkeja on. Tai kokkien palkkaajia. Ihan sama. Kaikille kenkää!

Ps. Talous on päin persettä jo nyt, joten ihan sama vaikka omistajien rahoilla maksettaisiin tuplapalkkaa päävalmentajan osalta kauden loppuun. Ei luulisi paljon haittaavan tässä katastrofissa – samalla kyllä pitäisi vetää koko toiminta uusiksi, jos on yhtään järkeä himon seurana. Kerran se vaan kirpaisee. Nykymeno kirpaisee joka kausi ihan tolkuttomia summia. Onko kiva maksaa säälipleijareissa tippumisesta tahi heikommasta menestyksestä? Masokistit turpa kiinni!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suikkanen soitti Hantalle perjantai-iltana. Ovat vanhoja pelikavereita jo Buffalo/Rochester ajoilta. Seppo valehtelee, kuten aina suunsa avatessaan.