perjantaina, lokakuuta 03, 2008

TPS sai kyytiä ahneelta Ilvekseltä

Ilves-TPS 4-1. Otsikko on Ylen teksti-tv:n etusivulta. Ilves teki ekassa erässä kolme maalia ja TPS nolla. Game over. Ei pelkästään tilastojen valossa, vaan myös silminnäkijöiden mukaan. Allu Salak piti joukkuetta pystyssä torjumalla 35 kertaa kahdessa ensimmäisessä erässä. Yhteensä ottelussa tuli 43 torjuntaa. Hyvä Allu.

Antti Halonen on muuten Tepsin paras maalintekijä. 9 ottelua ja 3 maalia. Tällä menolla on kauden lopussa 10 maalia kasassa ja Tepsin sisäisen maalipörssin voitto enemmän kuin lähellä. Aika hyvin puolustajalta, joka viime kaudella pelasi ensimmäisen kautensa SM-liigassa ja teki 2 maalia. Halonen on hyvä mies.

- Kiekko hieman pomppikin Ilvekselle, mutta he ansaitsivat sen. He tulivat kovaa päälle. Me emme saaneet kotipelien tunnetilaa siirrettyä vieraspelaamiseen. Hannu Virta

Just. Tällä tulostahdilla TPS siirtää itsensä sarjaporrasta alemmas. Eikä tämänkään lausunto paljon naurata:

- On selvä, että emme kestä tällaista määrää jäähyjä. Lisäksi menetimme avauserässä kaksi sentteriä. Ilari Filppula sai nilkkavamman. Aki Uusikartano joutui vitosen myötä suihkuun. Puolustaja Marko Kiprusoffilta meni nivunen, eikä hän pystynyt pelaamaan enää toisessa erässä. Hannu Virta

Miten jäähyjä sillai vaan tuli? Ihan sama enkä tiedä onko loukkaantumisilla mitään väliä. Epäilen vähän, ettei isoin haaste ole pelaajistossa... Mutta katsotaan nyt 10 ottelua ja sitten narun jatkoksi ehdotetaan veneilykautta tai kaunista saaristoa.

PERKELE.

Ei kommentteja: