perjantaina, lokakuuta 10, 2008

Nollapeli alkaa olla hallussa

JYP-TPS 3-0. TPS veti ennakko-odotusten mukaisesti vieraspelin Jyväskylässä nollille. Eipä paljon auttanut johdon kriisipalaverit. Yllättäen. Ei peli tule kuntoon Hantan johdolla.

Toki on mahdollista, ettei peli tule kuntoon vaikka valmentajana olisi Scotty Bowman ts. olisiko joukkue väärin rakennettu? En tiedä, Ari Vuorelta voisi kysyä. Hänhän on pelaajakoordinaattorin roolissa rakentanut joukkueen. Mikä on hänen vastuu joukkueen suorituksesta? Vai onko kaikki vaan kiinni kunnosta? Mika Lehtimäen tilalle kuntovalmentajaksi tuli kesällä Kyösti Lampinen. Mikä on hänen vastuu joukkueen suorituksesta? Ihan sama. Tepsi on tukevasti liigan heikoin joukkue. Saatanan nollapelien kuningaspultti.

Avaatko nyt joku tämä umpisolmu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vuoren saldo Los Angelesin kanssa ennen potkuja oli varsin kyseenalainen, eikä hän voi Detroitin menestyksestä ottaa kunniaa yhtään, koska ollut töissä vasta vuoden.

LA Kingsin suomalaisvaraukset Vuoren vuosina:

1998 - Tommi Hannus
2000 - Carl Grahn
2001 - Henrik Juntunen, Tuukka Mäntylä
2002 - Tuukka Pulliainen
2003 - Esa Pirnes
2004 - Lauri Tukonen, Valtteri Tenkanen

Aika karmea lista ihan vain kotimaan poikien suhteen. Esimerkiksi Henrik Juntusen jälkeen meni Jussi Markkanen, Pasi Nurminen, Jussi Jokinen ja Marek Zidlicky(pelasi Suomessa).

Detroit otti samoina vuosina Losin jo eurooppalaisen turistin varattuaan Pavel Datsyukin, Henrik Zetterbergin, Jiri Hudlerin, Valtteri Filppulan, Johan Franzenin jne., minkä ansiosta Vuori sai Stanley Cupin Olkkuun kantaa.

Lauri Tukonen varattiin sijalla 11 ja Lauri Korpikoski sijalla 19 - toinen näistä pelaa nyt NHL:ssä ja samainen herra pelasi varauskaudellaan käytännössä Vuoren nenän alla Turussa.

Scouttaaminen on vaikeaa, mutta jostain syystä pelaajakoordinaattorimme välttää kaiken kritiikin jumbotilasta. Nyt on sitten Tommi Hannus mennyt Arsen reisille kahdesti - saavutus kai sekin.

Odotellaan nyt Pulliaisen ja Juntusen signauksia ensi kaudeksi. Pärjäävät hyvin Mestiksessä...