tiistaina, lokakuuta 14, 2008

Pika-analyysi

Ilta-Sanomien kiekkokierroksen pika-analyysi on aika jäätävä Tepsin osalta. Kärjistetty loppukaneetti sai pienen hymyn huulille:

Onneksi olkoon, Sutela. Nyt sinulla on voittava valmentaja, josta halutaan eroon ja seura, jonne kukaan ei halua.

Ei muuten käy Hannu Virtaa kateeksi. Mies roikkuu pahasti hirressä. Minusta valmentajan työtilanne on mustavalkoinen: työrauha tai potkut. Ei ole olemassa mitään välitilaa, paitsi Tepsissä. Saatanan tunarit.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoisen värittynyt juttu taas IS:ltä. Löytyykö siitä yhtään paikkansa pitävää faktaa? Tuntuu siltä, että toimittaja on kerännyt "faktansa" (jälleen) eri Turuilta ja toreilta.

Ei kai kukaan nyt usko näitä IS:n juttuja?

Koskahan saamme tänne Suomeen oikeaa lätkäjournalismia? Nämä blogikirjoitukset ovat tällä hetkellä parasta antia siihen puutteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

IS:n juttu pitää täysin paikkansa, eikä siinä ole mitään värikynää. Silmät auki saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Toimittaja väittää tj:n tehneen jotain, mikä ei pitänyt paikkansa, josta toimittaja teki arvauksen, joka ei pitänyt paikkansa, jonka hän toteaa itsekin.

Onko tuo toimittaja idiootti vai tyhmä?

Kerro nyt yksikin fakta tuossa uutisessa, joka pitää paikkansa?

Anders kirjoitti...

Minusta oleellista ei ole se, että onko Rantasen (tai muun toimittajan) faktat kunnossa vai ei. Oleellista on se, että miksi Tepsistä kirjoitetaan mitä kirjoitetaan. Jos tähän vastaan jotain muuta kuin seurasta itsestään johtuvaa, niin ei ole pelkästään kasvanut tynnyrissä, vaan istuu edelleen tynnyrissä.

Sitä saa mitä tilaa.

Anonyymi kirjoitti...

Lisää oivaa lätkäjournalismia. Nyt vuorossa Timo Kunnari:

MTV3:n saamien tietojen mukaan Mika Toivola ei ole käytettävissä, mikäli TPS hakee uutta valmentajaa SM-liigajoukkueelleen.

TPS:n ympärillä vellonut valmentajakeskustelu sai uuden käänteen, kun Mika Toivola ei ole kiinnostunut joukkueen päävalmentajan paikasta tällä hetkellä.

MTV3.fi tavoitti Toivolan, mutta hän ei halunnut millään tavalla kommentoida mahdollisia keskusteluitaan turkulaisjoukkueen kanssa.

http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/arkistot/jaakiekko/2008/10/731975

-------------------------

Jos Toivola ei halunut millään tavalla kommentoida keskustelujaan joukkueen kanssa, niin mistä Kunnari tietää, ettei hän ole joukkueen käytettävissä?

Anonyymi kirjoitti...

"Jos tähän vastaan jotain muuta kuin seurasta itsestään johtuvaa, niin ei ole pelkästään kasvanut tynnyrissä, vaan istuu edelleen tynnyrissä."

Jos toimittaja ei uutisoi yhdestä joukkueesta kuin negatiiviset juorut, tarkistämatta faktoja, referoimatta mitään tai nostamatta edes takapuoltaan toimittajan tuolilta, niin kyllä, hän istuu edelleen tynnyrissä.

Anders kirjoitti...

Niin, että toimittaja on vain ilkeä ja täysin aiheetta panettelee Tepsiä. Olkoon sitten niin. TPS on ja pysyy mallioppilaana. Luettelen vielä vakuudeksi positiiviset juorut:

Anonyymi kirjoitti...

Jos et huomaa asenteellista kirjoittelua, niin se ei todellakaan ole TPS:n vika. Nyt voin puolestani todeta, että silmät auki saatana!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä IS:n juttu on täyttä skeidaa. Saatanan sadattelua.

Anonyymi kirjoitti...

Jos IS kirjoitti samalla tavalla Tepsistä joukkueen voittaessa mestaruuksia, niin silloin on kysymys lehden asennevammasta Tepsiä kohtaan.
Kyllä sarjasijoituksella (14.) ja Sutelan kommenteilla, Vuoren hankinnoilla ja Virran valmennuksella on merkitystä näiden pikkuilkeiden juttujen syntymiseen.
Kuka muistaa IS:n tarjoaman ruoskinnan Christian Ruutun johtamaa Bluesia kohtaan? Se oli paljon tylympää kuin tämä pikkunälviminen Tupeloiden suuntaan.
Herätys siellä tynnyrissä ja siilossa, shaatana!

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki tsadipellelehdet on asennevammaisia. Eihän niissä pohdita ikinä eri vaihtoehtoja, vaan tuomitaan tämän suunnan toimet toistuvasti. Kyllä aika tyhmä saa olla, jollei sitä huomaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aristoles Vuori III - eroa!