perjantaina, lokakuuta 24, 2008

Onko pakko voittaa koko ajan

Voi helvetin helvetti. TPS pelaakin väärässä sarjassa:

- Valitettavasti emme pääse kehittämään kunnolla peliämme, kun koko ajan pitää yrittää voittaa. Ylivoimalla esimerkiksi pitää saada enemmän laukauksia aikaan, ja ehkä kentällisiä joudutaan rukkaamaan. Hannu Virta

Kilpasarjassa pelaaminen häiritsee pelaamista? Kuuluu koulukuntaan ”pelit häiritsevät harjoittelua”. Morjens.

Mitä ihmettä TPS on tehnyt huhtikuusta asti? Kuin harjoitellut, harjoitellut ja harjoitellut. Ja vielä pitäisi vähän harjoitella. Voisiko Mestikseen siirtyä heti? Suomi-sarjaan? Omaan sarjaan? Omassa sarjassa Tepsi kohtaisi joka kerta Tepsin ja voittaisi aina ellei ns. Hanttakiekon mukaisesti pelattaisi tasapelejä (0-0, tietenkin – täydellistä kiekkoa).

Juu. Kyllä edelleenkin vituttaa. Varsinainen vitutuksen kestotilaus menossa. Kestovitutus.



Tänään Jyväskylässä näkyy mikä on kärjen ja jumbon ero. TPS lähtee puolustamaan tiukasti ja toivoo yhden tai kahden tehdyn maalin riittävän voittoon. SaiPaa vastaan pelisuunnitelma kesti 20 minuuttia. Uskon Dufvan jengin pistävän luun kurkkuun jo ekassa erässä. Jos eivät kärsi asennevammasta, kun vastassa on sarjajumbo. Asennevammainen JYP repäisee hikisen voiton viimeisen erän kolmella maalilla. TPS jättää maalit tekemättä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä kaikille voisi ihan oikeasti antaa kenkää!

Johtokunta on kadonnut jo niin kauas joukkueesta, että joku GPS tarvitaan heidän löytämisekseen.

Missä puheenjohtajan julkiset raivarit tai edes kootut selitykset?

Kyllähän siellä Harri Tuohimaa, The Leuaton, Seppo Arponen, Rauno Mokka, Padan Ahonen jne. ovat aina julkisuuteen tulleet/joutuneet, kun oma tiimi on hännillä.

Saattaisiko Tepsin puheenjohtajalla olla minkäänlaisia suhteita mediaan...

Johtokunnalle kenkää!

Toimitusjohtaja Sepi Sutela? Tarviiko edes perustella?

Sepolle kenkää!

Loistavan joukkueen ammattitaidolla ja aikaisin koonnut (=Sepin sanomisia, nyt sarkastisesti kopsattu) Ari Vuori?

Jostain syystä Veikkaaja on ainoa aviisi koko maassa, joka on maininnut Vuoren kusseen hommansa. Uskomatonta! Hankinnat järjestään hanurista, mutta sitten Vuori jo selittikin hoitavansa "omaa pientä ruutuaan" mahdollisimman hyvin...

Milloin NHL:n GM-jobi (rakentaa joukkueen, valitsee valmentajat) on ollut "pieni ruutu"? Se on kiekkojoukkueessa SUURIN RUUTU (jep, jep, jopa suurempi/isompi kuin Jarkko tai Tuomo).

Vuorelle kenkää!

Sarjataulukko ei valehtele (copyright Aurinkokuningas) ja nyt Hantta on sekoamassa jo kommenteissaan. Paineet uhkaavat varmaan jo miehen terveyttäkin.

Päästäkää nyt jumankavita mies pois hirrestään antamalla...

Hantalle kenkää!

Samalla kenkää voidaan antaa Klubille, Akille, Kiprulle, pikku-Johnsonille, Venäläiselle, Hannukselle, Elorannan korvaajalle, väärälle Filppulalle, väärälle Sinisalolle, Hattuselle, Kuokkaselle, Engrenille jne.!

Kenkää myös Seura olemme me-fiaskolle! (Sepi, koska se kuusinumeroinen luku allekirjoituksia julkaistaan?)

Kenkää myös Anonyymille, koska jaksaa tästä pashkasta edes kommentoida!

Kenkää kaikille!