torstaina, lokakuuta 30, 2008

Ei herunut

Kärpät-TPS 4-1. Kai Suikkasen ensimmäinen peli päättyi tappioon. Sarjajumbon kurssin kääntäminen ei parissa päivässä onnistunut - tuskin kukaan sitä odottikaan, paitsi jotkut "vedonlyöjät" tuijottivat tippa pöksyssä Tepsin "ylikerrointa" (4,90 taisi olla). Sarjajumbon "ylikerrointa" vierasottelussa, vielä Oulussa. Morjens.

Mutta jotain on kääntynyt. Nimittäin päävalmentajan kommentit ottelun jälkeen. Huisin suoraa kommentointia Hanttaan verrattuna. Kaappasin Jatkoaika.comin Suikkasen debyytti tutussa hallissa –jutusta muutaman (kaikkia ei voi, vaikka mieli tekisi) Suikkasen kommentin:

- Huonot fiilikset jäi, voitto on ainoa millä on merkitystä. Muu on bullshittiä.

Kyllä. Tappion pitää vituttaa.

- Maalinedustat olivat kulmakivi. Jos kaveri tekee ja me ei, niin se kertoo siitä, että pehmeätä on.

Asian ytimessä. Miksi tepsiläiset ovat pehmeitä? Molemmissa päissä. En ymmärrä. Ryhtiä tarvitaan.

- Joukkue tekee töitä, se on käynyt näiden kolmen päivän aikana selväksi. Pelaajat haluavat pistää itsensä likoon TPS:n eteen. Hyvä henki meillä on ollut, siitä ei tämä homma jää kiinni. Tuplasin ensi viikon harjoitusmäärän, ei siltä vastalauseita tullut. Ei sillä, ei niillä protesteilla mitään merkitystä olisi toki ollutkaan.

Kuulostaa hyvältä, erityisesti loppu. Valmentaja määrää, pelaajat tottelevat.

- Kaiken olemme pistäneet nyt uusiksi. Jos joukkue on tehnyt vähiten ja päästänyt eniten maaleja, ja on huonoin yli- ja alivoimajoukkue, niin paljon on tekemistä. Pelitapa on suurinpiirtein sama kuin Hokilla oli. Ei se minusta muutu sarjan mukaan, pelaajat vain paranevat. Kiekollista, aktiivista ja liikkuvaa peliä.

Kuulostaa myös hyvältä, loppu.

Suikkasen puheet ovat hyviä. Vielä teot kaukalossa samalle tasolle ja "mönkiminen" ylöspäin voi alkaa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Peli näytti ihan hyvältä, tämä tosin oli ensimmäinen nähty peli tällä kaudella, joten en osaa kauheasti verrata. Vauhdikasta kuitenkin, vilkkaasti mentiin päästä päähän ja Kärpät todella olivat välillä alakynnessä. Oulussa nähtiin taisteleva ja taklaava TPS. Kipru ei muuten pelannut yhtäkään alivoimaa. Ensimmäisessä erässä veti suunnilleen joka toisen vaihdon, mutta seuraavissa istuskeli hämmästyttävän paljon penkillä.

Anonyymi kirjoitti...

Puheista teoiksi on se juttu. Kun Tepsi alkaa pelaamaan selvästi paremmalla ilmeellä ja voittaa enemmän kuin aikaisemmin, niin Suikkanen on onnistunut.

Mutta jos käkättimeen tulee edelleen 1-4 vähän kaikkialla, niin ihan sama, mitä juttelee.

Anonyymi kirjoitti...

Toimistoväen lomautukset kuulostavat lähinnä siltä, että "mönkiminen" suuntautuu konkurssihakemuksen vientimatkalle. Mutta jottei tässä aivan toivottomaksi heittäytyisi, niin ennustan 4 tulevaa TPS-uutista: 1)Salak myydään Venäjän liigaan, 2)TPS välttää Suikkasen johdolla jumbosijan, mutta päätyy konkurssiin, 3)Ensi kaudella seurataan tuimaa paikallismittelöä TPS-WG-62 4) Sutela tekee junnot ja tuulettaa Turkuhallissa 2022 liigaan nousun kunniaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi Venäjä ostaisi vitosliigan pelaajia? En ymmärrä näitä juttuja pelaajien myymisestä Venäjälle tai Venäjän uhasta.

SM-liiga on kaiketi samanlainen uhka Suomi-sarjalle... OK, Venäjän miljoonat ovat vieneet jo yhden pelaajan S/M-liigasta - Sinuhe Wallinheimon Moskovan Dynamon kakkoseksi.

AJ Niemi - pelannut lukuisia MM-kisoja ja taitaa olla olympiamitalistikin Torinosta - sai sopimukseen Ladaan ja on heidän seiskapakki.

Tanskaan sen sijaan menisi ehkä Hannus, Venäläinen ja Filppula.

Anonyymi kirjoitti...

olen lukenut nyt hetken blogias ja olen samaa mieltä lähes kaikesta. Jatka vain kirjoittamista, on mukava nähdä että muitakin vituttaa tää tilanne.