torstaina, syyskuuta 25, 2008

Kaulus ahdistaa

Työ on tehokkaasti estänyt harrastamisen. Olin täysin tietämätön, että tänään olisi ollut tv-perseilyä tarjolla. Olisin ehtinyt baariin, jos olisin tiennyt. Olisin nähnyt Tepsin tekevän vierasottelussa maalin, toisen ja kolmannenkin. Vastustajan maaleja olisin nähnyt yhtä paljon kuin tuoppeja olisi kulunut. Ehkä vähän enemmänkin olisi kulunut, eihän tätä olisi voinut selvinpäin katsella.

Mikä Tepsissä on vikana? Vai onko liian aikaista hyppiä tasajalkaa muusta syystä kuin yksittäisistä tappioista? Kuusi ottelua vasta takana ja joukkue vahvistuu viikon, parin sisällä. Tyydyn hiplaamaan massiivista vitutusnappia, mutta en vielä paina sitä pohjaan.

Tähän kuvaan, tähän tunnelmaan.













Kuvakaappaus Ilta-Sanomista.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä vikana TPS:ssä?
- keskinkertaiset maalimahdit
- puolustuksen ryhdittömyys
- hyökkäyksen leveyden puute
- valmennuksen saamattomuus
- kokonaisuutena tarvitaan lisää vauhtia,
- tiiviimpää viisikkopelaamista ja
- asennetta.

-: Puusilmä

Niko kirjoitti...

lisätään tohon vielä väärillä metodeilla hoidettu kesäharjoittelu, joka tuottaa jo tässä vaiheessa sen, ettei luistin kulje. joulun jälkeen se vasta kamalalta näyttääkin.

Anonyymi kirjoitti...

Kyösti Lampinen sai lähteä aikoinaan Pelicansin kuntokoutsin paikalta vuoden jälkeen. Viime kaudella hän jakoi diesel-oppejaan HIFK:lle ja sai poistua.
Näin ollen oli luonnollista, että TPS hänet palkkasi, koska meillä on tapana hankkia epäonnistuneita ja/tai kokemattomia.

-Tj. Sutela ei omannut mitään kokemusta urheilujohtamisesta.
-Pv. Hannu Virta epäonnistui Bluesissa totaalisesti ja on maineeltaan apulaiskoutsi.
-Av. Kalle Kaskinen ei ole valmentanut missään ennen tätä pestiä.
-Pelaajakoordinaattori Ari Vuori tekee työstä vain osa-aikaisena, mutta hänkään ei ole ikinä ennen sopimuksia neuvotellut tai vastaavaa työtä tehnyt.

Näin ollen kahdesti epäonnistuneen Lampisen hankkiminen oli luonnollista. Mutta Lampinen on Koivun veljesten kuntokoutsi!!! Niinpä. Ja miten Sakun nopeuden ja terävyyden kävi Lampisen junnausohjelmien tultua kuvaan mukaan? Mies liikkuu kuin hiekassa.

Mikko on kehittynyt, mutta niin tuossa iässä pitääkin. Varsinkin kun Minnesotassa voi lyhentää sarjoja, kun BD tai KL ei ole vahtimassa.

Pitkät lenkit, pitkät toistot, piiitttkkäää kausi. Zzzzzzzzzzz...