torstaina, syyskuuta 18, 2008

Pulla suussa

Työnteko (tai noh, palavereissa istuminen) haittaa harrastamista. Päivän uutinen ei ole Pentti Matikaisen uusi työpaikka, vaan 18-vuotiaan Veli-Matti Vittasmäen liigadebyytti ykkösparissa. Vittasmäki ottaa Antti Halosen paikan ja Halonen siirtyy kakkospariin pelikiellossa olevan Aki Bergin paikalle. Muuten kokoonpano on sama kuin tiistain HPK-pelissä.

Vittasmäki saa hienon mahdollisuuden. Enpä olisi vielä elokuussa uskonut, että puolustajien depth chartin kymppi pääsee ekaan pariin kolmannessa runkosarjaottelussa. Kymppi on tietenkin suhteellinen sijoitus, laskin edelle Kyle Klubertanzin ja Tero Konttisen. Mutta heikottaa minua silti. VMV:tä ei heikota, kouluta niitä! Tästä se ura aukeaa.

HIFK:n ykköskenttä kuriin ja voitto on puoliksi tehty. Viime kaudella Lennart Petrell teki mitä halusi Tepsin maalilla. Simon Backmanin asennetta pitää löytyä puolustajista, muuten käy huonosti.

Tosin vähän enemmän papua saisi olla ranteessa kuin Backmanilla. Backman yritti siirtää Petrelliä oman maalin edestä viime keväänä, otti potkun verran vauhtia, maila poikittain. Ja lensi selälleen. Petrell seurasi katseella kiekkoa ja ihmetteli kuka kutitti vatsasta. Yritys hyvä neljä. Mikä on parempi kuin se, ettei edes yritä. Minkäs teet, jos ei taidot/varsi riitä?

Tepsin voittosuunnitelmaan voisi kuulua ärsyttäminen. Kolu ja Reivonen voisivat ronkkia esim Ilkka Heikkisen keskittymään yläkatsomon mainoslakanoihin pelin asemesta. Ja kyllä niillä muillakin palaa käämit rottailuun. Oma pää vaan kylmänä. Tai jotain.

Ei minulla ole mitään sanottavaa. Syön pullaa.

2,30 – 4,05 – 2,20

Ei kommentteja: