keskiviikkona, syyskuuta 10, 2008

Suomen paras

TPS ei ole Suomen paras. Koska jämäsijoja on tullut jokunen putkeen ja seuraava mestaruus voitetaan vasta ensi keväänä. Mutta Karhuherra on Suomen paras kiekkobloggari. Ainakin jos uskomme tämän viikon Urheilulehteä (37/2008). Ja kerrankin kannattaa uskoa. Kaiken lisäksi sama herra on sijalla 9. Suomen parhaiden jääkiekkojournalistien listalla. Saman aviisin mukaan.

Parasta lätkätoimittajaa lehti ei kerro. Kolme ensimmäistä sijaa kuitenkin menevät omaan toimitukseen… Mediassa todellakin ne tähdet luodaan.

2 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Äkkiä katsottuna tuo Urkkalehden lista on 80-90-lukulaista kaverijournalismia muikeimmillaan.

Kaikki pienen piirin kaverit saatu sujuvasti listalle, vaikutelmaa kömpelösti häivytetty "UL:n hyvästä kritiikistä" bonuksia Karhuherralle jakamalla. No, keskustelua tämä hyvävelimanööveri kaiketi herättää.

Tai sitten ei. Otin ilmaistilauksen lehdestä kahden-kolmen vuoden tauon jälkeen ja suureksi pettymykseksi sivuilla on sama hölmöläismäinen sisäpiirijorina edelleen käynnissä.

Toki sillä erotuksella, että Petteri Sihvonen on jossain vaiheessa lopullisesti kadonnut kvasitieteellisen proosarunoutensa hyteikköihin. "Kiekkovalmentajan uusi katse" - mahtaneeko viitata Jortteen ja niihin kuluisiin "siansilmiin"?

"Urheilulehti tukee Kalervo Kummolan valintaa Suomen tasavallan presidentiksi 2012 presidentiksi" (4.9.) - voiko maailmassa olla mitään väsyneempää mukahauskuutta?

Jari Nikkola kirjoitti...

Argh, tuo lopetus piti olla muodossa:

"Urheilulehti tukee Kalervo Kummolan valintaa Suomen tasavallan presidentiksi 2012" (UL 4.9.) - voiko maailmassa olla mitään väsyneempää mukahauskuutta?