sunnuntaina, syyskuuta 28, 2008

Pori on ikävä paikka

Ässät-TPS 4-0. Etukäteen ajattelin, että pahin mahdollinen lopputulos olisi Ässät jotain - TPS nolla. Tietenkin pahin pelkoni toteutui, olisi pitänyt ajatella vain positiivisia lopputuloksia.

Tällä kaudella seitsemän ottelua, neljä nollapeliä. Jäätävä tilasto.

- 3-0-maali selkeästi ratkaisi pelin. Kun kiekkoa pelataan, pitää tunne ja sydän olla mukana. Kaikki systeemit tulee sen jälkeen. Hannu Virta

Miksi ei ole tunnetta ja sydäntä pelissä? Vajaa pari vuotta sitten oli vastaavia oireita. Silloin syyteltiin mm. pitkien sopimuksien pelaajia ja julkisesti haukkuvaa päävalmentajaa. Tällä hetkellä vain Aki Bergillä taitaa olla pitkä sopimus ja päävalmentajan lausunnot ovat voittopuoleisesti positiivisia, vaikka tappioita tulee. En vaan tajua. Hiekkaa vaan tunkeutuu pimppiin, kun on Tepsistä kyse, häh?

Enkä tajua myöskään seuraavaa lausuntoa päävalmentajalta:

- Etukäteen tiesimme, että Porin Isomäki ja kamppailun alkamisaika kello 19.00. Huh, huh! Onhan se pahin mahdollinen Ässien vastustajalle.

Noloa, niin noloa. Uuuh, voitaisko me pelata vierasottelut päivänvalolla, vaikka tiistaisin? Onks pakko taklata? Ja kohottaa ei saa! Olisi hiljaa.



Tappioputkessa surffaavalle Tepsille koettaa pientä iloa ensi viikolla. Alle kuuden kuukauden ulkomaalaisvahvistukset Jamie Johnson ja Kyle Klubertanz ovat seuraavassa pelissä mukana. Miesten tulossa on jopa suunnitelmallisuutta, koska he ovat jo Tukholmassa aikaeroa pois ravistelemassa. Hyvä veto Tepsiltä.

Jospa rapakon takaa tulisi vähän tunnetta peliin. Taistele Pelaa Sydämellä, vai miten se oli.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Positiivista kuitenkin siis se, että Tepsin valmennusjohto tiesi etukäteen sekä pelipaikan, että -ajan. Tästä on hyvä jatkaa!

david santos kirjoitti...

Good work!!!
Have a nice day.