torstaina, tammikuuta 08, 2009

Ei näin

Tappara-TPS 5-2. Pakkovoittoa ei tullut. 0-2 johtoasema, jonka jälkeen ei ollut tuuria milliäkään ja Tappara teki viisi maalia. Kavennusmaali meni tuurilla. Laukaus olisi mennyt ohi maalin, mutta muutti suuntaa pakin luistimesta. Tasoitusmaalissakin oli tuuria, kun pakki sai pleksiin lyödyn purkukiekon ilmasta kiinni.

2-2 kahden erän jälkeen ja luulin matsin olevan auki. Ajattelin Tepsin pystyvän löytämään oman pelinsä helpommin/paremmin kuin Tapparan, koska toinen erä oli molemmilta joukkueilta sekoilua sekoilun päälle. Ei sitten käynyt niin.

Kolmannen erä alussa tuli lusikallinen housuun minulla, kun katselin Tapparan vahvaa menoa. Kaksi nopeaa maalia ja esirippu alas. Meinasin mennä ruudun läpi. Tyydyin nyrkin puristamiseen taskussa. Samalla vähän kiroilin tepsiläisten kökköilyä. Ei tuolla pelillä pisteitä tule ikinä. Näytti ihan sokeiden pelaamiselta, silmät kiinni lyötiin kiekkoa tai ohi kiekosta.

TPS:n liike näytti ihan hyvältä. Muuta hyvää en nähnyt. Puolustus kaipaa Aki Bergiä ja Marko Kiprusoffia. Atte Engren pelasi tänään kohtuullisesti. Kohtuullisesti ei vaan riitä. Alexander Salakin paluu voi pelastaa Tepsin.

- Suikkanen käy kierroksilla. Mult ainakin löytyy ymmärrystä. Hannu Jortikka.