torstaina, tammikuuta 29, 2009

Saatanan fiasko

HIFK-TPS 6-4. Ottelun jälkeen Kai Suikkanen kuulemma sanoi televisiossa otsikon mukaisesti. Viittasi ensimmäiseen erään. Tässä citynorsun kokoisessa vitutuksessa sanon samoin, mutta viittaan koko otteluun:

Saatanan fiasko!

Olisi pitänyt nauhoittaa omat matsikommentit. Nätti blondi voisi purkaa ne sanoiksi. Muun purkamisen ohessa. No joo. Tumputetaan ihan itse.

Alexander Salakilla ei ollut normipäivä. Keskittyminen levisi syliin kuin munavoi minun karjalanpiirakan päältä tänään. Ehkä jo ennen peliä. Allu sai suoritukseensa hyvää tukea kenttäpelaajilta, hemmetin mukapelaamista. Miten saattoikin olla peli niin sekavaa? Minusta IFK ei esittänyt mitään ihmeellistä, vaan rokotti hölmöistä virheistä hyvällä prosentilla.

Vitutus puskee edelleen päälle, mutta pakko tässä on hakea jotain positiivista. Parit viivat aiheesta:

- Jamie Johnson on eri mies kuin syksyllä
- Johnsonin ja Ville Vahalahden ylivoimakuvio toimi taas
- Tommi Laine teki uransa ensimmäisen SM-liigamaalin
- TPS teki neljä maalia

Neljä kohtaa on hyvä määrä, en jaksa punnertaa enempää. Miinusranskalaisia en halua kirjata. Loppuisi näppiksestä virta ja pelin aiheuttamaa vitutusta en halua ruokkia lisää miettimällä mitä kaikkea pelissä tunaroitiin.

Eniten vituttaa se, että vastustaja ei ollut ylivertainen. Antoi vielä fiaskoerän (3-0) jälkeen siimaa tulla takaisin. Erkinjuntin tolppalaukauksen jälkeen ajattelin, että kohta tulee toinen ja sitten tämä miekkailu alkaa alusta. Vielä Erkinjuntin maalin jälkeisen (4-2) ylivoiman aikana ajattelin, että nyt muna rikki ja munakkaan tekoon.

Seuraava mielikuva on Allun mailan hakkaaminen jäähän jäähyn päättymisen merkiksi – ja sitten lähti piiiiiitkä syöttö jäähyaitiosta ilmaantuneelle. Valot pois. Toki kolmannen erän alussa toivoin toivottomana optimistina kirivaihdetta, mutta ei.

Vittu mikä peli. Lauantaina keskittymisen, valmistautumisen, minkä vaan pitää olla noin sata kertaa parempaa. Voisivat höntsätä yhden erän ennen peliä keskenään. Josko sitten olisivat valmiina pelaamaan jo ensimmäisen erän alkaessa.

4 kommenttia:

Jari Nikkola kirjoitti...

Arvoin tänään Manskulla tuntia ennen peliä pitäiskös mennä vaikos eikös pitäiskös mennä Nordikselle. En mennyt ja kuvauksen perusteella olen nyt kestovitutusta selvästi kevyemmällä kuormalla liikkeellä. Turun junassa istuessa missasin myös tv-lähetyksen. Ilmeisesti hyvä niin. Lauantaina uutta matoa koukkuun.

Mikael Heinrichs kirjoitti...

Itsellä oli valittavana joko Nordis tai Baronan Blues-Ilves. Jälkimmäinen kutsui ja tuubaa sielläkin tarjoiltiin, mutta vitutusta ja kuittailua ei sentään tarvinnut kuunnella...

Anonyymi kirjoitti...

Odotan kunnon avautumista Tappara-fiaskosta. Älä ujostele.

Anonyymi kirjoitti...

saatana mikä vitun fiasko