tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Manauksen voimalla

Eilisellä järjettömän negatiivisella manauksella oli tulosta. TPS voitti Ilveksen Tampereella 1-2. Näin se manaus toimii. Ensi kerralla manaan vielä enemmän, heitän monitorin pihalle jo etukäteen.

Alexander Salak antoi mahdollisuuden voittoon, jos tilastoista voi jotain päätellä. Jossain välissä myös vei mahdollisuuden voittoon tekemällä riskialttiin ratkaisun. Ratkaisu oli pelata mailalla kiekkoa. Allu ei ole mailapelaamisen kuningas, toisin kuin lähipelin ja tuli halpa maali.

- Salakille kävi siinä tasoituksessa pieni moka, mutta Filppula henkilökohtaisella suorituksellaan pelasti. Hieno suoritus meiltä. Kai Suikkanen Jatkoaika.com

Hienoa myös, että Tuomas Suominen sai hyvän onnistumisen tänään. Alivoimamaali oli nätti pelinluku ja viimeistely juuri niin kuin pitää. Samaten Ilari Filppulan syöttö voittomaalissa oli kaunis. Kerrankin Tommi Hannus sai kudin lähtemään ylös ja sivuun.

Torjuntavoitto vieraskaukalossa maistuu yhtä hyvältä kuin mikä tahansa muu voitto. Enää ei TPS ole liigan huonoin vierasjoukkue. Torstaina on taas vieraspeli ja HIFK:ta vastaan pitää tehdä samanlainen suoritus kuin tänään, kiitos. Kymppijuna on lähellä, mutta niin kaukana ilman kolmeen pisteen voittoja.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

todella tärkeä voitto, jos olis tullu turpaan ni ois ilves jo karannu melko kauas

Anonyymi kirjoitti...

Hieno voitto! Hyvä jätkät!