torstaina, tammikuuta 15, 2009

Jumbofinaalista voitto

TPS-Ässät 2-0. Kaikesta päätellen housut nilkoissa meni koko ottelu. Kolme pistettä ja Allun nollapeli ainoat hyvät asiat – näin teksti-tv:stä nähtynä.

Semihyvänä voi pitää sitä, että maalit tulivat ylivoimalla ja ns. maalintekijöiden tekemänä. Ville Vahalahti teki edellisen kerran maalin 2.12.2008. Sitä ennen 18.11 ja sitä ennen 16.10. Ei ihan maalintekijän jälkeä iskeä lätty pussiin kerran kuussa. 40 ottelua ja kuusi maalia on yksinkertaisesti kehno saldo.

Tommi Hannuksen 38 ottelua ja 4 maalia on vieläkin murheellisempi saldo. No, ehkä se tästä. No, tuskin. Kiikaritehot tiedossa lauantaina Kuopiossa. Enemmän kuin mielelläni olen väärässä.

Kommentit ottelusta minun korvin

Alpo Suhonen:

- Tämä on tietysti hirveän turhauttavaa... ...Tunnelma, pelaaja-asenteet, emootio puuttuivat [Jotain mutinaa] ...Tuomarit harhailivat suossa... ...Onnittelut Tepsille, voittivat Mestis-tason ottelun ja saivat kaksi pistettä.

Morjens mitkä kommentit Pata-luotsilta. Jatka samaan malliin, ehkä se emootio löytyy joku päivä.

Kai Suikkanen:

- Meitä kiinnosti nuo kolme pistettä. Meitä ei kiinnostanut minkä näköistä tai tasoista peli oli.

- Pisteet olivat arvokkaat.

Loppukaneetiksi vielä ihmettelyä Allun asemasta kaukalossa pelikiellon jälkeen.

- Salakkia päin saa ajella koko ajan. Kukaan ei välitä.

Niin. No, Espoossa ei ajeteltu. Muuta en tiedä. Ja Allu on kunkku. Kolmessa pelikiellon jälkeisestä ottelussa kaksi nollapeliä, kaksi päästettyä maalia ja kuusi sarjapistettä. Kuningas!

2 kommenttia:

Karhuherra kirjoitti...

Pressissä läsnä olleilta jäi Kaitsulta kysymättä se, että miksi kukaan ei välitä. Esim. omat pakit voisivat "välittää" vähän kovemmin. Alpon kommentit olivat perussettiä, mutta pelottavan lähelle totuutta arvio pelin tasosta osui. Ei siihen ole juuri lisättävää.

Anders kirjoitti...

Ehkä win at all costs –vaiheeseen kuuluu, ettei kostojäähyjä maalivahdin puolustamisesta oteta. Tai jotain.

Äh. Ihan perseestä tuollainen oman maalivahdin puolustamattomuus. Halimaan vaan reippaasti, jos Allun päälle ajetaan ja vähän lentopallomailalla naamahierontaa. Huom. hierontaa elikäs lumipesua ja pettuvirkeleen huutoa.