torstaina, tammikuuta 15, 2009

Nimetön huomio

Vasta nyt katsoin illan ottelun peliaikoja. Puolustajista (ja kaikista pelaajista vastustajat mukaan lukien) eniten pelasi Jarkko Heikkinen. Kello näytti ottelun lopussa 24:38. Kolmannessa erässä Heikkinen pelasi 10:01! Toiseksi eniten puolustajista pelasivat Markus Nordlund (21:20) ja Kyle Klubertanz (21:17).

Jarkko Heikkisen kaappaus Kajaanin Hokista kesken kauden on TPS:n paras pelaajahankinta tällä kaudella. Kauas taakse jäävät ulkomaalaisvahvistukset ja SM-liigasta noudetut.

Jokohan miehelle voisi nimen laittaa paitaan? Ainakin vielä tiistaina pelasi nimettömänä. Pelaa siihen malliin, ettei todellakaan ole mikään nimetön. Heikkinen pelaa Lassi Kokkalan numerolla (ja paidalla?). Vai onko tämä rahakysymys, PA seuralla ei ole varaa nimeen? Huoh.

Firma Kiprusoff & Salak on muuten valttia, pitkän tauon jälkeen kolme peliä, nolla päästettyä maalia. Kipru todellisena pelimiehenä huilasi Espoossa kolmannen erän, jolloin Tepsin verkkoon tehtiin kolme maalia.