torstaina, tammikuuta 18, 2007

56 minuuttia

56 minuuttia meni kohtalaisen hyvin. Ottelun loppu oli sitten syvältä. Alle neljä minuuttia peliaikaa jäljellä, tilanne 3-1. Vahalahdelle jäähy estämisestä ja samalla meni nivunen. Omien sanojen mukaan ei pahasti. Toivottavasti oma arvio pitää kutinsa. 6 sekuntia myöhemmin Hurme laittaa kiekon katsomoon. 5-3 ylivoimapeli lahtelaisille. Kavennus. Sitten maalivahti pois. Tepsi ei saa tyhjään maalin tehtyä, vaan TPS tekee pitkän, jostain syystä Nurminen laittaa väärältä puolelta punaista kiekon päätyyn. Aloitus omaan päähän ja tasoitus. Jatkoajalla Nurminen koukkaa itsensä jäähylle. Syön oman pääni vitutuksesta.

Onneksi McDonnell teki voittomaalin Nurmisen jäähyn jälkeen.

TPS teki tappion itse. Voi perse. Aaaargggggh. Hermot menee. Tappioksi tässä tunnetilassa tämä luetaan, onneksi vain yksi piste menetettiin lopun perseilyllä.