lauantaina, tammikuuta 27, 2007

Ässät 2/2

Torstaina TPS otti suunnitellusti kolme pistettä Porista. Tänään on edessä suorituksen toistaminen. Kuusi tehtyä maalia on hyvä suoritus, kolme päästettyä maalia ei ole. Tänään tiukempaa puolustamista ja samanlaista hyökkäystehokkuutta.

Ykkösketju oli nimensä veroinen torstaina, todennäköisesti jatkavat samalla linjalla tänään. Varsinkin Kent McDonnell on onnistunut porilaisia vastaan:

1+0, 17.10.2006 (Ässät-TPS 3-1)
2+0, 2.11.2006 (Ässät-TPS 3-4)
1+2, 2.12.2006 (TPS-Ässät 8-3)
2+2, 25.1.2006 (Ässät-TPS 3-6)

Tänään 2+3 pistettä? Tasaisen kasvun mukaisesti... No toivoa sopii. Vaikka Lukon valmentaja Mika Toivola tietää miten TPS riisutaan aseista, mutta ymmärtävätkö porilaiset tuon? Tänään taas etsitään muita ketjukoostumuksia. Tehoja on saatava muiltakin, muuten käy kylmät pudotuspeleissä.

Pientä häiriötä jossain, kun SM-liigan mukaan TPS pelaa tänään näillä ketjuilla:

Vahalahti – Ulmer – McDonnell
Barrett – Makkonen – Alatalo
Yli-Torkko – Sykkö – Aho
Alatalo – Rautee – Mäkinen
13. hyökkääjä Pulliainen

Alatalo pelaisi tuon mukaan tuplavaihtoja. Tuskinpa. Tuomas Suomisella ei enää ole kuumetta ja hän todennäköisesti pelaa kakkosketjussa. Rautee tekee ennenaikaisen paluun, 15.2 oli alunperin paluupäivä. Hyvä näin. Pelituntuma on tietenkin neljän viikon jälkeen hakusessa, joten nelosen keskeltä on hyvä aloittaa. Paitsi minä suuri blogivalmentaja olisin kasannut heti kolmosen vanhaan, toimivaan muotoon eli Rautee YT:n ja Ahon keskelle. Kun Sykkö nyt vaan ei ole keskushyökkääjä. Aloitusprosentti on Syköllä 40. Rauteella ennen loukkaantumista 56 ja risat. Tietenkin Rauteella käden puristusvoima ei ole vielä normaali tasolla, mutta pääsee sitä nelosen keskelläkin aloittamaan.

3 pisteen voitto tänään. Piste.

Ei kommentteja: