tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Jämäkkä 4-0

Vihdoinkin Hurmeelle nollapeli. Neljä tehtyä maalia lämmittää myös. Kolme pistettä! TPS taistelee pian kotiedusta. Paitsi sarja on niin tasainen, ettei tässä parane nauttia kuin yksittäisten otteluiden tuloksista.

Seitsemällä puolustajalla pelattiin koko ottelu. Puolustajien jääajat ovat nyt hyvällä mallilla:

Berg 21:54
Kiprusoff 20:03
Kantee 16:33
Jokinen 16:06
Saarinen 15:47
Backman 15:41
Lehtinen 14:35

Kaikilla puolustajilla oli yli 20 vaihtoa. Ykköspakkiparin kuormitus on sopivalla tasolla samoin kuin Saarisen ja Backmanin. Olen tyytyväinen. Olen myös tyytyväinen kakkosketjun tehoihin: Barrett 2+0, Suominen 0+2 ja Makkonen 0+1. Muidenkin kuin ykkösketjun pitää ratkaista.

Jortikan kommentit ottelun jälkeen:

- Kaiken kaikkiaan jämäkkä esitys.

- Pystyttiin pelaan Jampalle nollapeli.

- Kyllä meidän pelianalyysin mukaan ei [Bluesilla] ollut kovin paljon vaarallisia paikkoja. [2. erän torjuntaluvuista 15-2 voisi päätellä jotain muuta]

- Rauteeta saatiin vähän eteenpäin. Nathani [lausuttuna juuri noin, heh] menee eteenpäin. Annetaan aikaa uusille pelaajille. Lehtinen, ei montaa kertaa huomannut ettei ole vuoteen pelannut, jämäkkä esitys. Kevinin otteisiin aika tyytyväinen. Kaksi vuotta katselin Jokereissa. Tietää mitä saa. Hyvä jämäkkä pakki peräpäähän.

Lisäksi Jortsu harmitteli ihmisten muistin yksipuoleisuutta sekä yleistä kärsimättömyyttä. Uusien pelaajien sisäänajo vie aikansa. (Olen samaa mieltä).

Kevin Kantee ensimmäisen TPS-ottelun jälkeen:

- Hannu on tuttu mies. Jokereissa ei tullut peliaikaa. [jotain piti tehdä] Hannulle kiitosta. [Pitää] Kantaa se vastuu mikä annetaan.

Yhdistettynä Kanteen ja Jortikan kommentit antavat hyvän fiiliksen, noin se pitää ollakin. Erityisesti tuo Kanteen vastuun kantaminen kuulostaa hyvältä.

Nautin voitosta tämän illan. Toivottavasti joukkuekin. Torstaina on vaikeampi vastus edessä.

Ei kommentteja: