keskiviikkona, tammikuuta 10, 2007

(Viime) Viikon huonoin peli

Lauantain KalPa-ottelua ei paljon viitsi muistella. Siitä tuli pelkäämäni 2-1 nyhjäys. Kolme pistettä sentään saatiin. Muulla ei ole väliä, paitsi vähän.

Hieman ihmettelen Jortikan kommentteja energiataloudesta:

- Tuntui siltä, että meillä oli ongelmia energiatalouden kanssa. KalPa yksinkertaisesti liikkui paljon paremmin varsinkin toisessa erässä. Onneksi saimme kuitenkin sen voittomaalin viimeiseen erään, Jortikka huokaisi.

Kovat pelit oli Tepsillä alla, mutta myös KalPalle lauantain peli oli viikon kolmas. Jossain on jotain hassua. Ei kunnon pitäisi loppua kesken. Kolme ottelua viikossa on ihan normaalia. Pudotuspeleissä tahti vaan kiihtyy, siellä pelataan peräkkäisinäkin päivinä. Miten Tepsi sitten käy? Tai sitten kapealla materiaalilla kuormitetaan liikaa tiettyjä pelaajia. Nelosketju pelasi taas noin viisi minuuttia ja se on liian vähän. Ilmeisesti vähäisen peliajan takana on kokemattomuus. Ei ole luottoa poikien pelaamiseen. Vertailun vuoksi KalPan nelosketju pelasi melkein tuplamäärän vaihtoja ja minuutteja. Tilanne on surkea, kun Tepsin nelosketju vetää jämävaihtoja liigajumboa vastaan… Toivoa sopii, että Nurminen, Rautee ja Yli-Torkko tulevat takaisin mahdollisimman nopeasti. Arttu Virtasen pelaamisen suhteen olen jo luovuttanut, tuskin tällä kaudella pääsee mukaan. Vahvistuksia kaivattaisiin, edes Mika Lehtinen puolustukseen ja se keskushyökkääjä. Saataisiin hieman tasaisempaa peluutusta.

Samassa Turun Sanomien jutussa oleva KalPa-valmentaja Pekka Virran kommentti on hyvin joremainen:

- Pahiten jäi kaivamaan se, että Tepsin toisen maalin aikana jäällä olivat meidän kalleimmat miehemme, ja esimerkiksi Matt Davidson oli täysin ulkona tilanteesta, Virta pyöritteli päätään.

Julkinen palaute nimellä ja palkan suuruudella on niin jorea. Ei taida toimia enää tällä vuosituhannella yhtä hyvin kuin ennen. Vähemmän julkista selitystä & syytöstä, enemmän tekoja ja peiliin katsomista. Tosin ei noita itsesyytöksiäkään kannata julkisuuteen tuoda, kuten Jortikan edeltäjä teki kyllästymiseen asti.

Ei kommentteja: