torstaina, tammikuuta 04, 2007

Lukkoa lipomaan

Sarjajohtajan jälkeen tulee vastaan kuntopuntarin ja ylivoimatilaston ykkönen. Onneksi alivoimatilasto ei ole yhtä muikeaa luettavaa, toiseksi viimeisiä ovat raumalaiset. Tepsin tilastosijoitukset ovat keskitasoa, joten se siitä vertailusta.

Yli-Torkko loukkaantui tiistaina. Loukkaantumislistalla on jo neljä nimeä: Nurminen, Rautee, Yli-Torkko ja Virtanen. Tilalle ei ole ostettu pelimiehiä, vaan nostettu.

Illan kokoonpano:

Vahalahti – Ulmer – McDonnell
Berg – Kiprusoff

Alatalo – Makkonen – Suominen
Sicak – Jokinen

Aho – Sykkö – Mäkinen
Backman – Saarinen

Ramstedt – Pulliainen – Laine
7. puolustaja Kluuskeri, 13. hyökkääjä Kokkala

Mikäs tuossa. On pelimiehiä ja –poikia. Määrällisesti ollaan täysillä mukana. Jos tiistain ilme on tänään päällä ei pitkä vieraspisteiden putki katkea. Kauden alun surkeista vieraspeleistä on päästy selvästi eteenpäin, koska viimeksi on vieraissa jääty ilman pisteitä 28.10.2006 (Tappara laittoi 6-2 taululle).

Tämän illan peli on kliseemäisesti kuuden pisteen peli ts ihan helvetin tärkeä. Lukko hengittää niskaan sarjataulukossa. TPS ei saisi hävitä. Ei saa. Ei voi. Voi villu, jos häviää.

Päivän kevennys. Harmi, että Nurminen on loukkaantunut. Jos Kaitsu olisi mukana ja jompikumpi Kluuskeri tai Kokkala pääsisi jäälle, olisi vanhimman ja nuorimman pelaajan ikäero yli 20 vuotta. Hassua, muttei ainutlaatuista. Ilves pistää varmaan pohjat, Raipen ja nuorimman junnun ikäero on varmaan 30 vuotta. Kevyesti.

Ei kommentteja: