sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Teki mitä piti

TPS teki mitä piti ja voitti Ässät toistamiseen. Nihkeästi tietenkin, kun torstaina tuli ”helppo” voitto. Simon Backman teki molemmissa otteluissa Ässiä vastaan maalin. Ihmeellistä, kauden ainoat (tähän mennessä). Simonin tuuletus lauantain pelissä oli riemua täynnä. Hienoa, että pieni sisupussi saa onnistumisia eikä aina vaan kritiikkiä.

McDonnell ei tehnyt pisteen pistettä. Tappeli sen sijaan. Jatkoajan kuvaraportista haluan ehdottomasti nostaa esiin tämän kuvan. Siksi, että näkyy seuran logo. Joskus tuota lentopallomailojen heilutusta tapahtuu Turussa ja Tepsin paidassa. Ilmeisesti McDonnell voitti pisteillä, jos se nyt jotain merkitsee.

Jortsun kommentit ottelun jälkeen olivat taattua tavaraa, johan nimiä jo kerran tällä viikolla pantattiin:

- Ykkösmiehistämme ainoastaan Kent (McDonell) oli aktiivinen. Layne (Ulmer) ja Vaha ( Ville Vahalahti) pelasivat kaukana omasta tasostaan. Ja (Vladimir) Sicak oli koko ajan jäässä selällään.

Olen ollut tahallaan hiljaa Jani Hurmeesta, kun hän työntyy väkisin jokaiseen juttuun. Jamppa on enemmän kuin puoli joukkuetta. Jortsukin on tyytyväinen:

- Onneksi saatiin pisteet. "Jampalle" (Hurme) pitää olla kiitollinen siitä. Alkukauden maalivahtipelillä olisi tämäkin varmaan hävitty.

Alatalolla nitkahti muuten selkä ottelussa, mikä tietenkin kapealla materiaalilla pelattaessa on syvältä ja valitettavaa.

Linkkejä on jo tullut tähän postaukseen aika mukavasti ja yksi lisää ei haittaa. Nathan Barrettin kuulumiset neljän pelin jälkeen. Paremmalla ajalla, paremmalla ajatuksella, parempaa enemmän tekstiä.

Loppukaneettina totean, että viime kaudella TPS keräsi 56 runkosarjaottelussa 72 pistettä (1,29 / ott) ja 14 kolmen pisteen voittoa. Tällä kaudella TPS on pelannut 44 ottelua ja pisteitä on kasassa 71 (1,61 / ott) ja kolmen pisteen voittoja on 18. Suurin ero on tietenkin maalivahtipelissä ja onhan maalejakin tehty enemmän. Vielä pitää kuitenkin parantaa... jos meinataan kunnolla kunniaa palautella jo tällä kaudella.

Ei kommentteja: