tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

"Ei se Jortikka niin hirveä ole"

-Ei Jortikka ainakaan mun mielestä mikään sellainen hengenpilaaja ollut siellä joukkueessa, mitä on väitetty. Totta kai jokaisella on oma tyylinsä valmentaa. Eikä siellä mun mielestä myöskään mitään riitoja ollut. Matti Aho Jatkoajassa

Pientä valoa TPS-risukasaan tuo Ahon lyhyt haastattelu. Ei hauku erästä nimeltä mainitsematonta valmentajaa. Jos nyt ei kehukaan. Toivottavasti neuvottelut ovat Tepsin kannalta positiiviset. Aholle olisi edelleen käyttöä, vaikkei mikään pistelinko olekaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suurin piirtein samoilla linjoillahan oli myös jatkosopparin tehnyt Bätmän pikahaastiksessa ÅU:ssa osakeantiuutisen yhteydessä... Lieneekö sitten pelkkää mielistelyä vai???

Anders kirjoitti...

Haluan uskoa Ahon ja Backmanin olleen suhteellisen rehellisiä lausunnoissaan. Jos ei muuta, niin mitä järkeä olisi edes harkita jäämistä vastenmielisen äijän valmennettavaksi? Paitsi, jos ei muualta saa pelipaikkaa tai niin paljon palkkaa. Pelottava ajatus. TPS olisi lähtenyt tarjouskilpailuun Backmanista… huh, huh.



Tuskinpa Jortikan mielistely lehtilausunnoilla vähentää palautteen määrää tai tuo peliaikaa / pelipaikan.

Aika johdonmukaisesti Jortikka julkisuudessa kritisoi pelaajia, isolla liksalla pitää pelata hyvin / odotusten mukaisesti. Alisuorittaminen, tahallinen löysäily, saa varmasti Jortikan (ja monen muunkin) käämit kärähtämään. Eri asia on sitten julkisen kritiikin antaminen, sitä varmasti voisi vähentää.

Jokaisessa yhteisössä löytyy ääripäät ja suurin osa naamoista on jossain keskivaiheilla. Jos kovimmat Jortsun vastustajat korvataan (molempien osapuolten tahdosta) uusilla naamoilla, niin saattaa ensi kaudella joukkuehenki olla parempi. Tai sitten ei.

Aika vaikea on joukkueen ulkopuolelta tämän enempää kommentoida asiaa. Suurin osa jutuista on (netti)huhuja ja niiden tulkintoja. Tulkitsijoilla on sitten omat motiivinsa, kuka puolesta, kuka vastaan. Lopputuloksena on joka tapauksessa täysin turha ja negatiivinen soppa, jossa suurin kärsijä on seura nimeltä TPS. Tämä tuntuu monelta unohtuvan ja sekös minua vituttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä voi muuta sanoa kun aamen tuohon paikkaan. Kertoohan se jo jotain että meneillään olevien playoffien aikana jääkiekkokansan ykköspuheenaihe on niistä kahinoista jo pudonnut tiimi. En myöskään olisi niin varma siitä, että kaikki tämä(kin) julkisuus olisi hyvästä vaikka sanotaan että "all publicity is good publicity"...

Mutta toden totta, ulkopuolisena ei voi tietää asioiden todellista laitaa - mutta todennäköisesti se tosiaan on jostain "siltä väliltä".

Vituttaahan tässä juuri jokaista kun pientä oravaa.