tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

Normaalissa päiväjärjestyksessä

TPS:n edustus aloitti seuraavaan kauteen valmistautumisen eilen. Jääharjoituksissa oli mukana sopimuksettomista pelaajista (joiden kanssa neuvotellaan) ainakin Aho, Yli-Torkko, Kantee, Sykkö ja Santanen. Minä tarjoaisin Aholle, Kanteelle ja Yli-Torkolle jatkosopimusta. Sykölle en. Santanen tarvitsee ennen kaikkea peliaikaa. Tämä kausi meni luukkuvahdin hommissa kiva lippis päässä nuuskaten. Santaselle sopimus ja pelipaikaksi Mestis. Paitsi jos maalivahtitilanne menee Tepsissä täysin puihin.

Kaikkien jatkosopimusten ehtona on maltillinen palkka. Automaattista korotusta tai sopimusta ei ole kukaan ansainnut (kauden lopun mahalaskun takia, syyttömiä ei ole).

TPS-leirissä onkin kaikki hyvin. Jaa. Onpas hassua. Viikon ajan oli kaikki sekaisin ja nyt on asiat taas päiväjärjestyksessä. Mitä on tapahtunut? No ei yhtään mitään, Jortikka on edelleen Espanjassa ja kaikki seuran asiat on levällään. Aikalisähän tuo on. Negatiivista julkisuutta on varmaankin tullut tarpeeksi, joten poltellaan julkisuudessa vähän rauhanpiippua. Mutta torstaina taas paukahtaa, veikkaa ma.

Jortikka heittää taas ajojahti-kortin pöytään. Ajojahtihan se on, kun työt menevät päin persettä ja kyseenalaistetaan tehtyjä/tekemättä jättämisiä. Ajojahdin päälle Jortikalta järkevää kommenttia seuran perinteistä ja suuruudesta verrattuna yksilöihin. Jotenkin tuossa ei nyt puheet ja teot kohtaa.

Ei kommentteja: