sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Se oli siinä

TPS hävisi tänään. Loppuun asti jännitin ja toivoin tasoitusta, mutta yksi tehty maali kahdessa ottelussa ei riitä yhtään mihinkään. Kiekkokausi 2006-2007 on Tepsin osalta paketissa. Pelicans oli kovempi vastustaja pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Tepsin sijoitus SM-liigassa tällä kaudella on täten 9. Viime kauteen verrattuna sijoitus koheni yhden pykälän.

Annan Tepsille kaudesta arvosanaksi nelosen (4). Hylätty. Länsinaapurin systeemissä arvosana olisi IG (icke godkänd, ei hyväksytty). Edelliseen kauteen verrattuna runkosarja sujui paremmin, pudotuspelit yhtä huonosti. Vuosi sitten SaiPa pudotti suoraan kahdessa ottelussa.

Tepsin resursseilla kahden tuoreimman kauden sijoitukset ovat katastrofaalisia. Suurimman vastuun urheilullisesta tuloksesta kantaa päävalmentaja Hannu Jortikka. Jortikan pitäisi kantaa vastuu ja erota. Jortikka ei ole onnistunut tehtävässään. Hän on epäonnistunut täydellisesti. Pelaajien pitäisi myös kantaa vastuunsa – toivottavasti alisuorittajat ynnä muut löysäilijät häipyvät kesän aikana. Kesän aikana, heh. Kevät vasta tuloillaan. Aarghh.

Tämä tuntuu pahemmalta kuin vuosi sitten. Silloin kaikki oli päin helvettiä ja kausi loppui nolosti. Nyt kaiken piti olla paremmin ja silti suoritus on tasan sama. Massiivisen vitutuksen keskellä elän. Täytyy purkaa tätä johonkin, pitäisikö tehdä päivän kolmas lenkki?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurme nostaa arvosanan vitoseen. Viime vuonna maalivahtipeli oli ihan hirveetä.

Anders kirjoitti...

Hurme oli Tepsin tärkein pelaaja ja Jampalle iso kiitos hyvästä kaudesta. Hän pelasi todella hyvin, mutta yksi hyvä soturi ei riitä. Hurmeesta huolimatta kävi näin. Minä pysyn nelosen kannalla. Lopputuloksen ja millä tavalla se syntyi takia.