torstaina, maaliskuuta 01, 2007

Onko haluja?

Massiivinen vitutus rakkaasta seurasta jatkuu edelleen. Tiistai-illan ottelun jälkeen on vaikea kirjoittaa mitään rakentavaa. Pelaajien suoritukset olivat ala-arvoisia ja valmentajan kommentit ottelusta olivat pelkkää bensaa massiivisen olotilan kasvattamiseksi. Tiivistettynä: ei näin. Ei näin ammattilaiset toimi. Eivät pelaajat, eivät valmentajat. Kaikille risuja ja helevetin iso peili. Peilistä voi katsella missä vika on. Jokainen. En vaan voi ymmärtää miten aikuiset ja muka-ammattilaiset voivat saada kaiken sekaisin ja päin helvettiä. Sirkus Ruissalo pyörii ja pyörii. Jääkiekkoakin pitäisi jossain välissä pelata. Esimerkiksi tänään.


1-2 ja
2-3
1-3

Lopputulokset Ilvestä vastaan tällä kaudella. Viime kaudella tuli 2 tappiota, yksi jatkoaikatappio ja yksi voitto rangaistuslaukauksilla. Viimeksi TPS voitti Ilveksen kotikaukalossa 28.12.2003.

TPS on mieluisa vastus Ilvekselle. Lähihistoriassa oli toisin, Ilves voitettiin aina. Aikaisemmin Midaskin oli nimensä veroinen, mailat puuta ja voittavat vuorineuvokset pelasivat kiekkoa. Maailma muuttuu, Hannuseni.

Panoksena illan ottelussa on ehkä kunnia. Ehkä ei mitään. Ehkä seitsemäs sija, vaikka kuudes sija on edelleen tavoitteena, mutta jaossa on 9 pistettä ja 4 pistettä on takamatkaa. Jos TPS vaikka voittaisi 2 ja kerran mentäisiin jatkoajalle sekä HIFK voittaisi yhden ja häviäisi kaksi. Jos tädillä olisi munat.

Tappio tänään tuo Ilveksen tasapisteisiin ja sinetöi pudotuspelikarsintapaikan sekä tuo taistelun seitsemännestä sijasta. Voitto tänään toisi melko varman seitsemännen sijan. Seitsemäs sija sopisi huomattavasti paremmin, koska silloin pudotuspelikarsinnassa tulisi vastaan Pelicans. Pelicansia vastaan on paremmat mahdollisuudet kuin Lukkoa vastaan. Lukko saattaisi Tepsin pudottaa helpostikin, jos nyt saavat rivit kuntoon. Toisaalta Aravirta ei ole ensimmäistä kertaa lataamassa joukkuetta pudotuspeleihin ja saattaa hyvinkin pistää haluttoman Tepsin kesälomille. Pudotuspelikarsintaa en tämän enempää halua spekuloida, palaan asiaan sitten kun runkosarja on pelattu.

Jotta kyllä panosta riittää, riittääkö halua?

Illan halukkaat / haluttomat Tepsin nutussa ovat samat kuin tiistaina. Ainoa lisäys on Teemu Ramstedtin nosto junnuista vilttiin. Ketjut ja pakkiparit ovat ennallaan. Hurme aloittaa. Toivottavasti myös lopettaa.

Muuten olen sitä mieltä, että Ipan papoille ei voi hävitä kaikkia kauden peleja.

Ei kommentteja: