torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Lisää leveyttä

TPS julkaisi tänään kolme uutta pelaajasopimusta ja yhden jatkosopimuksen. Sopimukset tuovat leveyttä miehistöön, kärkiosaaminen puuttuu vielä. Erityisesti maalinteon suhteen.

Matti Aho teki vuoden jatkosopimuksen. Hyvä. Alempien ketjujen mies, jolta voidaan odottaa entistä enemmän kiekollisia ratkaisujakin. Tykkään Ahon energisestä pelistä.

Maalivahti Aleksander Salak tuli Urpo Ylösen oppiin. Potentiaalia on enemmän kuin pienessä kylässä, nyt vaan Ylösen & Valtosen opeilla timantti hiotaan todella kirkkaaksi.

Antti Erkinjuntti on Lapin lahja jääkiekolle. Vaikuttaa hyvältä, ikää ei ole paljon ja miesten pelejä on jo suhteellisen paljon takana. Roolikaan ei ole ollut tupinpurija. Miesten peleissä ei samalla tavalla pärjää kuin junioripeleissä, jos ei fysiikka ole kohtalaisessa kunnossa.

Kolmas uusi mies on Max Kolu. Alempiin ketjuihin tai jopa puolustajaksi sopiva. Tepsin junnuja, joka on hakenut koulutuksen Amerikoista samalla kiekkoa pelaten.

Positiivinen fiilis tuli näistä sopimuksista. Hieman kaivertaa suorat sopimukset ilman koeaikaa, mutta kilpailutilanne ja Tepsin tilanne ovat sellaisia, että jostain pitää joustaa. Toivottavasti uudet pelaajat ovat tulleet jääkiekon takia Tepsiin eikä rahan. Toivottavasti kantavat ylpeinä TPS-paitaa kaukalossa. Vellihousujen ajan soisi olevan ohi.

Hienoa, että sopimuksia julkaistiin. Jäädään odottamaan maalintekijöitä...

Ei kommentteja: