torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Runkosarja paketissa

TPS sijoittui runkosarjassa seitsemänneksi. Tavoitteena ollut kuuden parhaan joukkoon sijoittuminen jäi neljän pisteen päähän. 8. sija jäi viiden pisteen päähän. TPS jäi vähän roikkumaan, maalieron sekä tehtyjä & päästettyjen maalien mukaan sijoituksen olisi pitänyt olla kuudes. Tammista vapaasti lainaten, oikeat pelit pitää voittaa. Nyt ei niin tehty.

Runkosarjasijoitus parani kolme sijaa edellisestä kaudesta. Maaleja tehtiin ja päästettiin enemmän. Tehtyjä maaleja oli 48 enemmän, ja päästettyjä 20. Pisteitä kerättiin 14 enemmän, maaliero nousi plussalle. Paremmin meni, mutta ei tuo vieläkään kovin hyvin ole. Resursseihin, odotuksiin, perinteisiin nähden.

Toisaalta SM-liiga oli tällä kaudella tasaisempi kuin edellisellä ja maaleja tehtiin liigassa melkein 200 enemmän. Joten ei ole ihme, että Hurme, Berg, Kiprusoff & Jokinen päästivät enemmän kuin Puurula/Karjalainen, Hulkkonen, Kiprusoff & Eronen edellisellä kaudella. Iloisinta osaa on tietenkin selkeästi kasvanut tehtyjen maalien määrä ja positiivinen maaliero.

TPS saa pudotuspelikarsinnassa vastaan Pelicansin. Kahdella voitolla pääsee pudotuspeleihin. ”Sarja” alkaa huomenna Turussa. Jos TPS pääsee pudotuspeleihin, vastustajaksi tulee Jokerit.

Ei kommentteja: