lauantaina, maaliskuuta 03, 2007

Siimaa

Jääkiekko on nopea peli myös sarjataulukossa. HIFK kuritti tiistaina antaumuksella Tepsiä ja otti neljän pisteen etumatkan sarjataulukossa. Käytännössä HIFK pelasi tiistain voiton myötä itsensä pudotuspeleihin eli kuuden parhaan joukkoon. Luulin. Uskoin. Mutta HIFK hävisi Kerholle ja sitten SaiPalle. TPS voitti Ilveksen. Eroa on yksi piste. Tepsillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Zädäm! Kuudes sija onkin TPS:n omissa käsissä. TPS saa ihan itse päättää kuudennen sijan kohtalon. Uskomatonta tuuria, siimaa annetaan muiden toimesta. Vielä ehtisi kyytiin.

Tänään on vastassa Jokerit kotona. Paikalla en ole, kun on muita menoja, mutta reilu 600 jokerifania junailee Turkuhalliin. Tepsillä on hieno tilaisuus näyttää osaamista, tahtoa, halua ja kiimaa. Hallilla on paljon porukkaa ja tunnelman pitäisi olla kauden parasta. Jos tänään ei kiinnosta pelaaminen, niin tuskin kiinnostaa myöhemminkään. Syväanalyysiä en viitsi edes yrittää tehdä, totean vain, että TPS voittaa Jokerit, jos on tarpeeksi halua.

Tepsin mainosta kannattajille mukaillen Tepsin pelaajille:
SINÄ päätät pelaatko pudotuspeleissä.

Pelaajista päättämässä ovat:

Barrett – Ulmer – McDonnell
Berg – Kiprusoff

Vahalahti – Sykkö – Nurminen
Kantee – Lehtinen

Yli-Torkko – Rautee – Alatalo
Backman – Saarinen

Aho – Makkonen – Mäkinen
Jokinen – 13. hyökkääjä Pulliainen

Ketjut ovat samat kuin Ilves-ottelun toisesta erästä lähtien. Puolustajia on taas seitsemän, kun Lehtisen nivunen kestää pelaamista, ainakin teoriassa. Pakka on tässä. Minä vaihtaisin Sykön ja Makkosen keskenään ja sitten huutaisin Geronimo! ja syöksyisin kohti pudotuspelejä.

Ei kommentteja: