lauantaina, syyskuuta 23, 2006

Aloittamisen vaikeus

Neljän pelin jälkeen Tepsin paras vakioaloittaja on Makkonen (54,72%), sitten Rautee (50,70%) ja Huml (44,54%). Kahden pelin perusteella Ulmer (41,18%) ja Valcak (37,50%) ovat heikkoja aloittajia.

Rautee on omalla tasollaan. Makkonen on petrannut viime vuodesta, tai ainakin hänellä on huonon aloittajan maine. Huml on edelleen aivan liian huono aloittaja. Ei taida vaan osata? Jos prosentit pysyvät alle 50, niin tässä on iso ongelma. Huml aloittaa eniten keskushyökkääjistä, ainakin siihen kunnes Ulmer on täydessä pelikunnossa. Mutta eipä Ulmerin lukemat yhtään sen paremmilta näytä. Ulmerin on pakko olla vielä ruosteessa, koska aloittamisen pitäisi olla hänen vahvuuksia.

Eipä tehdä isompia johtopäätöksiä vielä, katsotaan ensimmäisen neljänneksen jälkeen miltä tilastot näyttävät. Toivottavasti tilastot paranevat, koska menestyvän joukkueen yksi merkki on hyvät aloittajat... kuten mm menestyskaudella 2000-2001 oli Tepsissä. Kääpiösentterit Sahlstedt, Lius ja Kapanen olivat kaikki yli 50 prosentin aloittajia.

Ei kommentteja: