tiistaina, syyskuuta 26, 2006

Jyväskylään

Ketjuja on taas muokattu. Kapteeni Alatalo on päässyt neloseen. Minusta vallan oikea paikka, jos asenne tai muu osa ei ole kohdallaan.

Vahalahti – Huml – Nurminen
Suominen – Makkonen – Aho
Yli-Torkko – Rautee – Ramstedt
Sykkö – Ulmer – Alatalo

Ulmer on ilmeisen keskenkuntoinen. Ellei nelosketjun paikka tarkoita jotain muuta ongelmaa. Pientä vihiä tästä on kyllä ilmassa, ainakin kapteenin kohdalla. Sykkö on omalla paikallaan sinkoilemassa päättömästi. Kaksikko Suominen-Makkonen saa uuden mahdollisuuden. Toivottavasti natsaa, harjoituspeleissä akseli toimi. Aho hoitaa rouhimisen ketjussa, maalintekijäksi ei hänestä ole kuin vahingossa. Kolmonen puolustaa, vaikka Ramstedt ei pelkästään puolustavassa roolissa voi kehittyä tarpeeksi. Mielenkiintoista nähdä, kuulla miten uudistetut ketjut toimivat.

Tahdottomasta joukkueesta ei tee mieli kirjoittaa… kuin sen verran, että asennevammaiset saavat kävellä kotiin Jyväskylästä! Bussissa ei taitaisi siten olla kuin huoltajat, pari valmentajaa, Santanen ja lääkärit. Loput pelaajat kipittäisivät Jortsun johdolla kotiin. Jos viime pelistä voi tehdä johtopäätöksiä.

Puolustuksesta löytyy iloinen yllätys kakkosparista:

Berg – Kiprusoff
Jokinen – Sicak
Backman – Kesä
7. puolustaja Pukka.

Juho Jokisen paluu loukkaantumisen jälkeen on hieno asia. Nyt vaan nuorelle lahjakkuudelle peliaikaa, kyllä se siitä lähtee. Vuokramies Pukka saa rauhassa purra tuppea. Mikä on ihan oikein, miehen heikot esitykset tähän asti eivät oikeuta ylemmäs. Saarisen paluun jälkeen (ja jos muut pysyvät pelikunnossa) Pukka lähtee nopeammin kuin sika makuulta kohti Tamperetta ja Backman pääsee tupen kimppuun.

Kauden ensimmäinen vierasvoitto. Muu ei kelpaa. Älkää ainakaan tehkö Sinuhen tuuraajasta sankaria. Koska tänään Duba päästää neljä maalia. Muuten päästettyjen maalien keskiarvo ei nouse takaisin tasan kolmeen. Miten niin Dubaa vastaan?

Ei kommentteja: