torstaina, syyskuuta 28, 2006

Puolen Suomen vierailu

Jyväskylän jyräyksen jälkeen Jortikan jaot. Menivät uusiksi ketjujen osalta. Duba toki jatkaa maalissa samoin puolustajaparit ovat ennallaan. Tampereen lainamies hukkaa seitsemäntenä kiekkoa. Jos peliin pääsee. Toivottavasti ei pääse. Vaikuttaa (negatiivisesti) peliin vähemmän vaihtoaitiossa.

JYP-pelin nelosketjusta kaksi kolmasosaa on ykkösketjussa. Sykkö ei kuulu tähän joukkoon, jos joku innokas näin luulee. Makkonen-Ramstedt nelosessa, vähällä jääajalla kyllä, mutta kiekon pitäisi totella näitä kahta. Ottelun yllätysratkaisijoita? Näillä ketjuilla lähdetään:

Vahalahti – Ulmer – Alatalo
Suominen – Huml – Nurminen
Yli-Torkko – Rautee – Aho
Sykkö – Makkonen – Ramstedt

Internetti Webbi kertoo toimitusjohtaja Sutelan pitäneen palaveria alaisilleen. Palaverin agenda ja osallistujalista eivät valitettavasti ole Internetti Webin tiedossa. Toivon toimitusjohtajan kysyneen:

TPS, missä pelaa?
TPS, kuka maksaa viulut?

Yrittäisivät edes. On se meinaan tällaiselle puusilmäkannattajalle vittumaista, kun Nenä-Jalonen kyykyttää ylivertaisella valmennustaidolla Jortsun.

Niukoista resursseista, menneisyyden haamuista puhujille pullaa suuhun (ja saippuasukkaa pakaroille). Näillä mennään, hei!

Ei kommentteja: