lauantaina, syyskuuta 23, 2006

Kotivoittoa hakemassa

Kotivoitto, vierastappio, kotivoitto, vierastappio... siis kotivoitto tänään?

Vastassa Ässät. Ei mahdoton tehtävä. Lähihistorian mukaan vaikea tehtävä. Viimeksi kotivoitto Ässistä saatiin liki kaksi vuotta sitten. Viime kaudella tasaista vääntöä, paitsi joulukuussa nöyryyttävä 6-0 tappio Porissa. Nyt olisi hyvä hetki laittaa kotivoitoton putki poikki ja mahdollisesti kuitata 6-0 tappio rökälevoitolla.

Kokoonpano on muuttunut ensimmäisen kerran kunnolla. Pulliainen loukkasi nilkkansa Hämeenlinnassa, joten vain 12 hyökkääjää on kokoonpanossa. Puolustajia on edelleen kuusi. Palmroth meni TuToon hakemaan peliaikaa. Hyvä päätös, parempi lähteä muualle pelaamaan. Tepsissä ei pelipaikkaa tullut kapeasta materiaalista huolimatta.

Ketjuista ykkösketju jatkaa samalla koostumuksella. Ketjuloton tulokset:

Vahalahti – Huml – Nurminen
Suominen – Ulmer – Alatalo
Yli-Torkko – Rautee – Ramstedt
Sykkö – Makkonen – Aho

Ei ole tietoa. Silkkaa arvausta. Makkonen nelosessa, koska ylempänä ei ole peli kulkenut harjoitusotteluiden jälkeen ollenkaan. Aho nelosessa, koska Hämeenlinnassa kämmäsi, radion mukaan. Ramstedt saa vähän enemmän peliaikaa. Suomisesta ei ole hyötyä puolustavassa roolissa. Ammatti on maalintekijä edelleen, vaikka liigasaldo näyttää nollaa.

Mielenkiintoisia ketjukoostumuksia. Ainakin yritetään hakea toimivia ketjuja eikä vaan junnata samoilla. Joko tänään aukeaisi Suomisen maalihana Ulmerin namupassista? Makkonen on paskaraossa kahden kädettömän laiturin kanssa. Rakenna siinä sitten peliä, kun laiturit eivät saa sisään edes tyhjään jalkapallomaaliin.

Pakit ennallaan. Pukka kakkosparissa. Jep jep, hyvä meininki. Pukka muuten pelasi 16:37 Kerhoa vastaan. "Yllättäen" enemmän peliaikaa kuin Backmanilla. Ihan sama, kummankaan ei pitäisi mukana roikkua. Toisaalta kuudella puolustajalla pelattaessa ei Bergin tarvitse pelata puolta tuntia eikä Sicakin 25 minuuttia. Molemmissa luvuissa on viitisen minuuttia liikaa.

Duba jatkaa maalissa ts kolme päästettyä tänään. Kolme pistettä pitäisi silti ottaa.