lauantaina, syyskuuta 23, 2006

Viikon Jore

Viikon Jore –maininta on löytynyt ennen viikon viimeistä ottelua, ja siitä mahdollisesti kumpuavia lausuntoja ja tekoja.


- Yhtäkkiä aistin sivusilmällä, että joku hidastaa kohdallani. Ja kas, Jortikkahan se siinä. Siinä se mulkoili hetken minua päästä varpaisiin ja meni tuhahtaen ohi.

- Lehdistötilaisuus oli ja meni. Ja sieltä se Jortikka taas marssi kohti minua, hidasti kohdalla ja sama virsi. Mittaili niillä siansilmillään uudestaan päästä varpaisiin. Oli siinä hetken ja jatkoi matkaansa. Ja sieltä kauempaa käytävältä – ei kai siinä kohdalla uskaltanut – kuului jotain epämääräistä mutinaa meikäläisen suuntaan.

Petteri Sihvonen, Urheilulehti


Jutun, itsehaastattelun(?) sanomaa, pointtia, clueta en ymmärrä. Jutun takana on jotain lätkäjätkien sisäpiirin hinkkausta. Jortikan moukkamainen käytös on wanha juttu. Anekdootteja Jortikasta riittää, pahimmat kuulemani ovat todella levottomia. Kahteen kertaan suoritetun walk-by mulkaisun & tuhahduksen ei pitäisi ylittää uutiskynnystä. Ylitti kuitenkin.

Onko Jortikka vapaata riistaa nyt kun ei ole menestysjunan veturissa? Onko moukkamaisuuden tynnyri tulvimassa joka tapauksessa yli? Hiljeneekö epäasiallinen julkinen kritiikki, jos ja kun Jortikka saa jonkinlaista mitalia kaulaan?

En minä tiedä.

Enkä tiedä varmaksi onko tuossa edes kyse itsehaastattelusta. Tuottajan nimi näkyy olevan jutun alla, mutta kysymykset eivät kuulosta tuottajan suusta tulleilta. En tietenkään tunne ko tuottajaa, epäilenpähän vain ettei hän juuri noita kysymyksiä ole kysynyt. Näpsäkkä neiti kyllä muuten, oikein ballerina.



Viikon Jore –maininnan saa epäsäännöllisin säännöllisesti teko tai lausunto, joka liittyy Tepsin nykyisen päävalmentajaan.

Ei kommentteja: