lauantaina, syyskuuta 30, 2006

Äijänsuolle

Lukon kotihallin nimi on nykyään joku nimihirviö ts halli nimi on myyty sponsorille. Näin saadaan vähän pätäkkää seuralle ja näkyvyyttä sponsorille. Turussa hallin nimeä ei ole enää myyty, koska se ei ole nykyaikaa tai siis ”yhteistyön muodot muuttuvat”, sanoi Turkuhallin (kirjoitetaan todella näin) toimitusjohtaja Paksal vajaa kuukausi sitten. Saman(!) päivän lehdessä uutisoitiin Äijänsuon uudesta nimestä. Näiden kahden uutisen välillä on koominen tai oikeastaan surkuhupaisa yhteys. Turussa jääkiekko menee alas ja Raumalla yritetään pysyä mukana.

Tänään pitäisi ottaa kauden ensimmäinen vierasvoitto. Katkaista tappioputki. Ei sen enempää. Päivän Turun Sanomat antoi vähän lisäpontta. Mikä on ihan hyvä asia. Ikävistä asioista on hyvä kirjoitella. Ei vittuilun vuoksi, vaan keskustelun herättämiseksi. Näin toivon. Se mitä oikeasti tapahtuu on varmaan hieman erilaista. Varsinkin kun me olemme Suomessa ja täältä julkinen debattikulttuuri puuttuu. Todennäköisesti pettuvirkeleet ovat lennähtäneet muutamasta suusta tänään Virtapohjan artikkelin takia. Toivoa sopii, että ko artikkelin(kin) takia aggressiota, yritystä, kiimaa, kiekkoa maaliin, äijää seinille paahtamista on tänään kaukalossa. Muuten tappioputki jatkuu.

Ketjumuutoksia ei ole tehty. Duba jatkaa maalissa. Aki Berg on sivussa polven nivelsiteen venähdyksen takia jonkin aikaa. Jäälle ei ole asiaa muutamaan päivään. Tämä tarkoittaa sitä, että jäljellä on viisi puolustajaa ja lainamies Tampereelta. Pakkipareja ei ilmeisesti ole haluttu sotkea, joten lainamies Pukka on Kiprusoffin pari eli ykkösparissa, avauskokoonpanossa. Näin meillä. Toisen seuran viltistä (mahtuiko edes harjoituksissa koppiin?) Tepsin avaukseen. Alittaa jo keskinkertaisuudenkin. Nyt ollaan jo virallisesti alakastissa, yläkastin budjetilla ja hallilla. Ei puutu kuin joukkue ja katsojat.

Tepsin voitosta saa melkein kolminkertaisesti rahat takaisin kun luottaa kotimaiseen veikkausyhtiöön ts Lukko vie ellei omituisuuksia tapahdu. Vituttaa jo nyt.

Ei kommentteja: