torstaina, syyskuuta 14, 2006

Veikkausta runkosarjaan

Runsaan kuuden ja puolen tunnin kuluttua alkaa SM-liigakausi 2006-2007. Fiilis on nousemassa. Avauskierrosta seuraan radion välityksellä, lauantaina avaan oman kiekkokauden Blues-TPS -ottelulla.

Asiantuntijat ja muut tietäjä & shamaanit ovat veikanneet Tepsille runkosarjasijoitusta 3-12. Hajonta kertoo hyvin tilanteen. Parhaassa tapauksessa kaikki osuu kohdalleen, Tepsi on kärkikamppailussa mukana. JOS jokainen haaste, ongelma ja kysymysmerkki saa positiivisen vastauksen. Pahimmassa tapauksessa edessä on viime kauden toisinto, kontataan jäällä, vaihtoaitiossa, toimistolla, kulisseissa, mediassa, laivalla jne.

Olen realisti. Optimistinen realisti. En ole pessimisti, vaikka moni niin sanoo. Veikkaan Tepsin olevan kuuden parhaan joukossa runkosarjassa. Laiva kääntyy.

Materiaali on enemmän Jortikan näköinen, Jortikka yrittää keskittyä valmentamiseen. Tepsin pelikirja on Sihvosen mukaan Virran pelikirja. Mikä voi pitää paikkansa, vaikka tuntuu erittäin omituiselta, että Jortikka antaisi itsensä(!) jatkaa samalla pelikirjalla kuin viime vuonna. Pelikirjalla, joka ei toiminut. Mahdollisesti pelikirja toimii nykyisellä materiaalilla paremmin. Mahdollisesti Jortikka on enemmän kuskin paikalla. Mahdollisesti joukkueessa on parempi henki. Mahdollisesti peli kulkee paremmin.

Kuuden parhaan joukkoon sijoittumisen perustelu mahdollisimman objektiivisesti valuu jossittelujen suohon. Siitä tulee uskonasia. Uskon Tepsin olevan sijoilla 4-6. Tähän uskomukseen palataan vähän syssymmällä (Hynyseltä lainattu).

Alkaisi jo!

Ei kommentteja: