torstaina, syyskuuta 21, 2006

Samalla tavalla mennään

Tuoreimmasta Urheilulehdestä (38/2006) löytyy parit TPS-kommentit. Äänessä Jortikka ja Nurminen.

- Ei ole mitään ihmeitä tehty, en tee kenenkään päälle mitään. Pelaamisen on lähdettävä pelaajista itsestään. Toivotaan, että halu ja into jatkuvat. Sillä mennään pidemmälle kuin viime kaudella.

Vastaa Jortikka, kun kysytään miksi konkariosasto on aloittanut väkevästi. No ensimmäinen peli oli väkevä, sen jälkeen on ollut laimeaa. Toki Nurmisella on kultakypärä ja pisteitä mukavasti.

- Pyrimme unohtamaan viime kauden. Energia suunnataan tähän kauteen. Hyvää fiilistä tarvitaan. Paljastaa Nurminen.

Mielenkiintoista, viime kaudella kaikki meni päin mäntyä ja tähän kauteen on lähdetty samoilla keinoilla. Jos uskomme päävalmentajaa. Pelaajien aktiivisen unohtamisen ymmärtää, minäkin yritän unohtaa.

Tepsin tilanne paljastuu hyvin Nurmisen viime kauden arvioista:

- Kyllä aina joka pelissä yrittää parhaansa. Aina ei onnistu. Sekin on hyväksyttävä, että luistin ei kulje, kuten 10-15 vuotta sitten.

Ja tällä kaudella sama mies pelaa edelleen ykkösketjun laidassa... Ilkeää tahi ei, mutta ei varmasti pelaisi, jos sopimus olisi ollut viime kauden jälkeen katkolla. Jälkiviisaus on niin helppoa.

Illan peli on ollut pelkkää perseilyä 1-4 maalin jälkeen. Pulliainenkin on loukkaantunut. Tätä kirjoitettaessa tilanne on 6-5. Duban päästettyjen maalien keskiarvo säilyy maagisessa luvussa 3.00... ellei jopa pahene.

Ei kommentteja: