torstaina, syyskuuta 21, 2006

Rinkulaan

HPK:ta vastaan kokoonpanossa on kuusi puolustajaa ja 13 hyökkääjää. Pukka on Sicakin kanssa kakkosparissa. Kesä ja Backman muodostavat toisen hasardiparin eli kolmosparin. Hyökkääjät ovat samassa muodostelmassa kuin edellisessä pelissä.

Hyvä, heikko ja rimpuilu. Pelit tähän mennessä. Vuorossa on todennäköisesti heikko ja munaton esitys. Ihan vaan huvin ja Kerhon vuoksi tuntuu siltä.

Kerho ei toki ole ylivertainen ilmestys. Onpahan vain ollut minulle vastenmielinen kevään 93 jälkeen. Maalituomarin mallisuoritus kotiinpäin vetämisestä korpeaa vieläkin. Minä haluan maalituomarit takaisin. Hassut pienet kopit. Mies ja nappi. Sormet valmiina punaisen valon sytyttämiseen. Maalituomarin takana huutavat katsojat. Oliko kiekko maaliviivan yli? Siinä oli tunnelmaa.

Tuon yhden liian aikaisin laukeavan maalituomarin jälkeen on Kerho ollut v****mainen pikku pullistelija. Ajan myötä on alkuperäinen tunne laimentunut, mutta en silti pidä ko seurasta tai seuran kotikaupungista. Reipas vuosikymmen sitten jouduin nuoren neidin takia Hämeelinnassa maistamaan suoraan pullosta Bisang Ambonia . Alas meni, siellä pysyi ensimmäisen, viimeisen ja ainoan kerran. Hyi helvetti mitä litkua ja neitikin oli hölmö. Sen jälkeen en ole käynyt kuin Rinkelinmäellä, pikaisesti. Hämeenlinnan kokee parhaiten moottoritieltä.

Viime vuosina Kerho on ollut paha vastus, runkosarjassa viimeisin kunnon voitto (Tepsille) on vuodelta 2003. Viime kauden viimeinen peli voitettiin jatkoaikamaalilla, mutta eihän sitä lasketa kunnon voitoksi.

Kotimainen veikkausyhtiö uskoo kotivoiton olevan todennäköinen. Tepsin kerroin on 3,00. Jos pitkävetoa harrastaisin, löisin vetoa Tepsin puolesta. Ei TPS noin huono ole. Vaikka Rinkula on vaikean vieraskaukalon maineessa ja Espoon reissu meni pikkupoikien rusettiluisteluksi.

Ei kommentteja: