torstaina, elokuuta 23, 2007

Djurgården Turussa

Tänään taas pelataan Nordic Trophyn merkeissä. TPS:n omassa ennakossa on surkuhupaisaa vastustajan kehuskelua. Djurgården ei ole Elitserienin todellinen huippujoukkue. Piste. Perinteikäs joukkue ja mesta mästare (16 mestaruutta) kyllä, mutta huippujoukkueesta kaukana. Joukkueen talous on surkea ja kahdella viimeisellä kaudella eivät ole päässeet edes pudotuspeleihin. Lisäksi joukkueen suurin tähti Fredrik ”Linkan” Bremberg on kotona henkilökohtaisen syy takia (huhujen mukaan olisi lähtökuopissa Venäjälle, vaikka on sopimuksenalainen). Niin, että tutulta kuulostaa vastustajan touhut.

Eilen DIF hävisi kyllä niukasti Kärpille (6-5) ja lähti bussilla kohti Turkua. Saattaa olla vähän tukkoista menoa, mikä povaa Tepsille hyvää. Eri asia on sitten miten TPS on eilisen voittonsa käsitellyt? Onko nuorella joukkueella takki auki tänään?

Vierailijoiden numero 10 Patric Hörnqvist tekee vaikutuksen tänään. Nuori sälli, jolla on edessä loistava tulevaisuus. Harmi vaan, että ”Linkan” ei ole tekemässä maalipaikkoja miehelle.

TPS:n kokoonpanossa on vain yksi muutos eli Justin Morrison on poissa. Erkinjuntti pelaa hänen tilalla Johanssonin ja Kolun rinnalla. Toni Reivonen ottaa Erkinjuntin paikan nelosketjusta. Illan kokoonpano:

TELaine – Makkonen – Suominen
Berg – Sweatt

Sinisalo – Rautee – Aho
Jokinen – Kiprusoff

Kolu – Johansson – Erkinjuntti
Halonen – Saarinen

Ramstedt – TOLaine – Reivonen
Backman

Maalissa pelaa Salak. Toivottavasti Salak saa paremmin tukea kenttäpelaajilta kuin debyytissään TuToa vastaan. Paljon muuta ei voi näin etäisyydeltä sanoa kuin, että on ihmeellinen otteluohjelma Nordic Trophyssa. Peräkkäisinä päivinä kotiotteluiden pelaaminen on hölmöä. Sweatt muuten jatkaa läpimurtoaan kohti SM-liigan eliittipuolustajia.

Ei kommentteja: