tiistaina, elokuuta 14, 2007

Joukkue on valmis...

...ilmoitti TPS tänään, kun laitahyökkääjä Justin Morrison tulee kahden kuukauden(!) lainapestille ja keskushyökkääjä Eric Johansson tulee kahden kuukauden koeajalle.

Morrison lainapesti on lyhyesti sanottuna persiistä. Olisi kiva tietää mitä kuluja syntyy kahden kuukauden vierailusta. Ja mikä on miehen panos jäällä & kopissa? Sotkeeko kuntoilija joukkuehenkeä vai näyttääkö ammattimies pojille närhen munat? Toivotaan parasta... Positiivista on kait se, että on joku vähän kokeneempi pelaaja nuorison mukana ja on pari kuukautta aikaa hakea korvaajaa esim. NHL-leireiltä tippuneiden joukosta. Korvaaja voisi sitten olla sellainen kuuden kuukauden verokikkailija, säästäisi vähän kuluja. Toisaalta kahden kuukauden kuluttua tiedetään myös kauden tulobudjetti ja saattaa hankinnat jäädä tekemättä.

Kanadalaisruotsalaisen Johanssonin koeaika on hyvä juttu, toki vähän ihmetyttää miksi hän koeajalle tulee? Onko pelipaikat niin tiukassa, että pitää näin toimia? Tepsin kannalta vallan hyvä asia, ei tarvitse vähiä rahoja sitoa koko kaudeksi, jos mies on lapanen. Miehen tilastot eivät ole maailmanluokkaa. Siinä varmaan suurin syy koeajalle. Mikä on Tepsin onni, miehestä voi tulla vallan hyvin ensi kauden ykköskeskushyökkääjä, jonka perään kauden jälkeen haikaillaan.

En tiedä miksi Johansson Morasta lähti ja onko esim. Marco Tuokko suositellut Turkua ja Tepsiä (hieno kaupunki ja hyvä liksa, heh). Sen tiedän, että Morassa ei paljon mitään tekemistä ole jääkiekon lisäksi. Parhautta paikkakunnalla on Anders Zornin (ei sukua) tilukset. Suosittelen käymään, itse valitsin tänä kesänä vierailun Zornin luona ennen FM Mattsson Arenaa. Jäähallista näin vain tienviitan.

Kas vain, muistini toimii edelleen eli Ruotsin television juttu Eric Johanssonista kahden vuoden takaa (mediaplayer). Osaa näköjään ampua ja pitäisi olla vähän palloilugeenejä.

Kanadalaiset menevät varmaankin heittämällä ykkösvitjaan. Laidalle lyödään Teemu Laine. Siinä TPS:n ykkösketju kahden kuukauden ajan? Juniorit Jalo, Kokkala ja Reivonen pullahtavat näin kokonaan ulos pelipaikoilta. Enempää en viitsi kentällisiä spekuloida, koska torstaina pamahtaa. Menen Helsingin Jäähalliin katsomaan HIFK-TPS peliä. Samana päivänä Elviksen kuolemasta tulee kuluneeksi 30 vuotta. Ja Madonna täyttää 49. Jonkun em. asioista takia saatan ottaa vähän hapanta, mahdollisesti myös kesäloman viimeinen viikko vaikuttaa asiaan.

Ei kommentteja: