keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Kokoonpano kotiavaukseen

No tulihan illan kokoonpano Tepsin sivuille. Minä en edellistä postausta työn lomassa väsätessä huomannut käydä toistamiseen sivuilla katsomassa. Työ sotkee harrastusta, harrastus ei toivottavasti sotke työtä.

TPS kotiavauksessa (harjoituskauden):

TELaine – Makkonen – Suominen
Berg – Sweatt

Sinisalo – Rautee – Aho
Jokinen – Kiprusoff

Kolu – Johansson – Morrison
Halonen – Saarinen

Ramstedt – TOLaine – Erkinjuntti
Backman

Kuokkanen maalissa.

13. hyökkääjä on Toni Reivonen.

Kokoonpanosta ravistan hihasta seuraavanlaisia heittoja. Onko peräti niin, että kaksin ensimmäistä ketjua ovat jo kasassa? Kakkosketju voisi ainakin olla, Sinisalo tuntuu istuvan hyvin Rauteen ja Ahon viereen. Ulkomaanelävät on laitettu pariksi, mikä on ihan ok, mutta Kolu ei mielestäni sovi noin hyökkäysvoimaiseen ketjuun. Hänellä ei hyökkäystaidot riitä. Kuka tilalle? Jaahas. Vaihtoehdot ovat Ramstedt, Erkinjuntti ja Teemu Laine, joista parhaiten paikalle sopii Laine. Menipäs hankalaksi ja jäämme odottamaan vastausta (ei kannata hengitystä pidättää, voi hieman kestää vastauksen tuleminen). Nelosketjua viedään tänään kuin desilitran mittaa, kevyet nuorukaiset vastaan miehet povaa erittäin hikistä ja opettavaista iltapuhdetta.

Pakkiparit ovat hyvät (kätisyydet ovat just eikä melkein, tykkään symmetriasta) ja seitsemäs pakki roikkuu mukana. Sweatt tekee tänään maalin siniviivalta! Kuokkasen peluutus johtunee ykkösvahdin asemasta, Salak saa kauden aikana taistella itsensä maalinsuulle.

Päivän toinen veikkaus: illan yleisömäärä alkaa kakkosella, kausikorttilaiset tulevat paikalle. Voitelen itseni kananmunalla, jos kumpikaan veikkauksista ei osu.

Ei kommentteja: