sunnuntaina, elokuuta 05, 2007

Harjoitusottelut

Blogin herra ja hidalgo on ollut kesälomalla. Kesälomalla, joka vielä jatkuu. Mutta pientä lisäystä näin lepopäivän ratoksi. Viimeiset kaksi viikkoa ulkomailla lähes tyystin ilman internetiä (mitä nyt vähän lukaisin erinäisiä otsikoita, työsähköposteja, privaattiposteja jne.) teki hyvää. Reissun takia jäi väliin mm. Selänne & Stanley Cup, ei kyllä haittaa. Stanley Cupin näin vuonna 1996 Tukholmassa, Peter Forsbergin ansiosta. Hieno pysti, omaa nimeä en yllättäen pytystä löytänyt. Hain kyllä tarmokkaasti.

Uusi SM-liigakausi on ovella. TPS on aloittanut jääharjoittelun ja ensimmäinen harjoitusottelu on edessä ensi viikolla. Säkylässä TPS kohtaa Ässät. Ottelu on ilmainen. Valitettavasti en pääse paikalla, vaan reissun päällä olen. Toinenkin Tepsin harjoitusottelu (TuTo-TPS) jää suurella todennäköisyydellä väliin, vaikka happy houria olisi tarjolla. Kolmas ei jää. Torstaina 16.8 pelataan HIFK-TPS ja minä olen katsomossa, maksoi mitä maksoi.

TuTo-TPS on mielenkiintoinen ottelu. Pärjääkö ”mestis-leimattu” SM-liigajoukkue Mestis-joukkueelle? Pikaisesti ajateltuna Tepsillä on vain hävittävää ottelussa, mutta entä sitten? Paikallisottelut ovat harvinaista herkkua Turussa, joten menköönsä. Rakennetaan kiekkokulttuuria! Siltikään paikalliskilpailijalle ei sovi hävitä. TuTo muuten voitti tällä viikolla Bluesin 2-1. Ettei se ihan katastrofi ole, jos kotijoukkue voittaisi. Riippuu paljon numeroista, tyylistä ja kokoonpanoista. Jos TPS pistää parasta jäälle ja jää jyrän alle... niin sitten ruoska vinkuu ja soi. Muussa tapauksessa harjoitusottelu on vain harjoitusottelu.


TPS:n harjoitusotteluiden aikataulu:

7.8. TPS-Ässät, Säkylä klo 18.30
10.8. TuTo-TPS, Kupittaa klo 18.30
16.8. HIFK-TPS, DDR klo 18.30
22.8. TPS-Linköping, Turkuhalli klo 18.30
23.8. TPS-Djurgården, Turkuhalli klo 18.30
28.8. TPS-Tappara, Turkuhalli klo 17.30
29.8. Färjestad-TPS, Arvika klo 19.00
30.8. Frölunda-TPS, Kungsbacka klo 19.00
4.9. TPS-Kärpät, Turkuhalli klo 18.30

7.-8.9. pelataan Nordic Trophyn finaaliturnaus DDR-hallissa. Perjantaina neljä huonointa joukkuetta ja lauantaina neljä parasta joukkuetta kehissä. TPS pelaa... varmaankin perjantaina. Siltä näyttää tällä hetkellä joukkue vrt. muut Nordic Trophyn joukkueet. Paikalle yritän päästä Tepsin finaaliturnauksen ottelua katsomaan.

Puolentoista viikon kuluttua on sitten jännät paikat. Miltä näyttää kaukalossa TPS 2007-08? Jännittää jo nyt. Pelkään katastrofia, toivon julmettuja läpimurtoja noin joka toiselta pelaajalta. Lisäksi yritän parhaan kykyni mukaan hahmottaa pelisysteemiä sekä Virran ja Kaskisen työskentelyä. Hahmotuskykyni riippuu täysin vierasjoukkueen otteista, pahimmassa tapauksessa joudun vetämään hirveät lärvit ja huutelemaan rivoja, lähinnä itselleni.

Ei kommentteja: